Хороскоп за 25 октомври, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Сутринта няма да можете да избегнете неразбориите. Не винаги ще ви е ясно над какво трябва да се концентрирате. Ще загубите доста време, вместо да се занимавате с действително приоритетни за вас неща. Ще ви се удаде възможност да започнете нещо ново. Дори и да ви изглежда прекалено сложно – дерзайте.

СКОРПИОН

Предстои интересен ден, през който ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно. Ще успеете да помогнете на хора, оказали се в сложна дилема. Ще се наложи на няколко пъти да променяте плановете си, но това по-скоро ще ви радва, отколкото разочарова. Вечерта е време за приятелски срещи и романтични авантюри.

СТРЕЛЕЦ

Задава се ден за динамична и разнообразна работа. Добре ще се разбирате с околните и често ще убеждавате опонентите си за своите позиции. И всичко това ще го постигате без никакви усилия. Възможно е и ново начало на романтични отношения, които скоро ще започнат да играят важна роля в живота ви.

КОЗИРОГ

Очертава се един благоприятен ден. Ще постигнете добри резултати в много направления. Интуицията ще ви диктува какво трябва да приключите, и какво може да отложите. Добре ще се ориентирате в сложните материи. Стари познати ще напомнят за себе си, като ви направят интересни предложения.

ВОДОЛЕЙ

Денят изисква особено внимание и по-обмислени решения, затова не бързайте. Не вярвайте на всичко, което се говори. Всяка информация е добре да бъде проверена, макар че ще ви отнеме доста време. Ще имате успех, ако действате самостоятелно. Имате възможност да решите някои въпроси от финансов характер.

РИБИ

Напрегнат ден, през който ще се появят задачи, изискващи много концентрация. Ще ви бъде трудно да разпределите приоритетите си, без да игнорирате нещо. Доверете се на вътрешния си глас. Не е удачно да работите в група – действайте самостоятелно. Очаквайте предложения за работа.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар