Хороскоп за 25 октомври, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

През днешния ден нищо не може да ви се опре. С малко помощ ще имате успех и в начинания, които преди са били дори немислими за вас. Неочаквано пътуване ще обърка плановете ви за вечерта. Смяната на обстановката и странните срещи ще ви вдъхновят и ще ви помогнат да погледнете по друг начин на живота като цяло.

ТЕЛЕЦ

Очертава се един успешен ден. Всичко ще се получава така, както сте го планирали. Околните с удоволствие ви помагат, а някои от тях ще ви дават и интересни идеи. Интуицията ще ви казва кои от тях си струва да отложите във времето и с кои да се захванете веднага. Няма да имате поводи за разногласия и излишни спорове.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще започне динамично, но това не трябва да ви изкарва извън релсите. Позитивните тенденции бързо ще набират скорост и ситуацията ще се подобрява. Не са изключени интересни предложения, на които вие без дълго обмисляне ще се съгласите. Очаквайте приятни срещи и ползотворни разговори.

РАК

Каквото и да сте намислили, с каквото и да се занимавате днес, не бързайте. Предпазливостта няма да ви е излишна. Ще се случват нееднозначни, заплетени ситуации, които ще предизвикат променя на плановете. Интуицията ще ви подскаже, как да използвате новите обстоятелства.

ЛЪВ

Задава се един хармоничен ден. Влиянието на позитивните емоции се вижда във всички сфери. Вероятни са обстоятелства, които ще могат да решат въпроси, които в последно време не са ви давали покой. Възможни са неочаквани посещения, които ще ви зарадват. Познати ще ви донесат приятни новини.

ДЕВА

Днес с ентусиазъм ще се захващате с нови проекти и ще се справяте добре. Понякога обстоятелствата се нареждат както трябва, а друг път ще ви се получава, защото действате интуитивно и креативно. Ако ви потрябват партньори, лесно ще ги намерите. Вечерта отделете време за себе си и почивайте пълноценно.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар