Ами сега: Алекс и Дани Петканови не си харесват новите носове! (сами си го направиха) Преглеждания: 1953

Петканови направиха голяма глупост с носовете си
0
Оценете този post

Алекс и Дани Петканова май съжаляват за решението си!

Алекс и Даниел Петканови не харесват новите си носове, които са така широки коментирани в публичното пространство. Mанекенката открай време искаше да изпили гърбицата на обонятелния си орган и промяната вече е факт.

Петканови
Петканови направиха голяма глупост с носовете си

Тя нави и мъжа си да се подложи на операция, за да „преминат заедно през това изпитание”. Сега обаче пак не е доволна от обонятелния си орган, издават запознати.

В мрежата се изляха много противоречиви коментари за новата визия на Петканови – предимно негативни.

„Преди имаше индивудуалност. Сега си изгубила специфичното излъчване, с което се отличаваше от масата” – това е един от основните упреци към Александра.

Самата тя също не изглежда убедена, че харесва изпиления си обонятелен орган. Хора от обркъжението й твърдят, че под влиянието на всички нападки хубавицата от Благоевград започнала да се чувства още по-несигурна.

Риалити звездата споделила пред свои близки, че все още не може да свикне с носа си след операцията и с промененото си лице. Мъжът й засега приемал по-спокойно ситуацията, макар че и той се обиждал от подигравките по техен адрес.

След гостуването на семейството в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, мнозина оприличиха Лудия репортер на Алън Харпър от сериала „Двама мъже и половина”. Даже се появиха и колажи, на които Даниел в действителност изглежда досущ като персонажа от популярната комедийна поредица.

Не носът обаче, а зъбите са истинският проблем във визията на Петканов. Той самият неведнъж е споделял, че не харесва усмивката си и многократно е правил опити да я подобри при стоматолог.

В момента Даниел носи временен мост, защото се наложило зъболекарят да извади част от истинските му зъби, които били развалени. „Докато ги заменя с импланти, ще минат месеци”, обяснявал е риалити героят процеса на лечение.

Преди година и половина той се опита да направи и друга промяна във визията си. Петканов си присади коса в турска клиника, но не в същата, в която си оперира носа. Резултатите от процедурата обаче с днешна дата хич не са задоволителни. Разлика в прическата на Лудия репортер почти няма и темето му все така прозира под рядкото му окосмяване.

Пeткaнoв кaзвa, чe e cпaзвaл вcички инcтрукции нa лeкaритe – пиeл пoдхoдящи витaмини, изпoлзвaл cпeциaлeн шaмпoaн и трeтирaл внимaтeлнo дeликaтнaтa зoнa нa глaвaтa cи, нo уви – вcичкo тoвa нe дoвeлo дo нужнитe рeзултaти. Зa cъжaлeниe, Дaниeл нe уcпя дa cбъднe мeчтaтa cи и дa ce види c буйнa гривa кaтo в млaдeжкитe cи гoдини, та ce нaлaгa дa ce зaдoвoлявa c нaличнoто.

Съпругата му Алекс също се е подлагала на други интервенции освен ринопластиката. Още в студентските си години тя направила първата корекция по себе си – сложила си силиконови импланти в бюста. Петканова е признавала, че се подложила на операцията, за да подпомогне кариерата си на модел.

По думите й преди това била много кльощава и плоска като дъска а след като увеличила размера на сутиена си, професионалните й ангажименти потръгнали – по-често започнали да я търсят за реклами на бански костюми и бельо.

„Истината е, че сама си платих операцията. Едно лято работех като сервитьорка в дискотека в Кипър. Не излизах никъде, всичко спестявах, а заделените средстава инвестирах в силикон. Не съжалявам, защото сега се чувствам мого по-уверена, отрази се добре и на моделската ми кариера”, споделяла е риалити звездата.

Александра и до днес е много материално ориентирана и не се отклонява от професионалните си цели. Тя е сред най-скъпоплатените родни инфлуенсъри и получава големи хонорари, за да рекламира различни продукти в социалната мрежа.

Последователите й в Инстаграм са почти половин милион. Говори се, че ринопластиките на Петканови в Турция също излезли почти без пари. Според запознати пластичният хирург ги оперирал на аванта в замяна на реклама на клиниката му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.