Мария Силвестър разказа как възпитава сина си

Мария Силвестър гостува в рубриката на Петя Дикова "Столът на мама". Тя разказа как възпитава своя 14-годишен син Давид и сподели, че най-важното за нея е "да бъде добър и да проверява всичко, което чуе, защото едно често работи за един, но не и за някой друг".

Възпитание

В студиото на "Тази събота и неделя" Мария донесе кутия с първото зъбче на Давид и разказа как му го е извадила без той да знае. Казала му, че само иска да види зъбчето и го издърпала. После му обяснила, че това е урок да не се предоверява дори на майка си. Давид е възпитан да говори на "Вие" на непознати, както и винаги да казва "Добър ден". "Стана на 14 години и започна да не ми говори, когато пиратствам, защото е привърженик на теорията на Тео Ушев", сподели Силвестър.

Послание към самотните майки

За жените, които трябва сами да отглеждат децата си и се притесняват, че няма да се справят, Мария Силвестър отправи послание: "Момичета, спокойно. Всичко е наред! Човек с всичко може да се справи! Има две опции - или да се превърнеш в жертва, или да яхнеш ситуацията и да вземеш нещата в свои ръце. Вие можете да изберете и да определите своята собствена посока". Мария казва, че винаги има два пътя - да оправдаеш очакванията на другите или да си щастлив. "Жената на 40+ не трябва да бъде "жертва на ситуацията", а да се наслади на живота такъв, какъвто е". Тя не е против голямата разлика в годините. Мария е съгласна жени над 40 да са с по-млади момчета или обратното". "Всичко е въпрос на химия, няма ограничения в това нещо. Всеки има свободен избор да живее, с когото иска и това няма психологическо обяснение", заяви актрисата, предават от ladyzone.bg. Мария иска да направи един по-различен канал в YouTube - за наука, иновации и учени хора. Също така иска да използва профила си, за да инвестира в децата и в науката. За Инстаграм актрисата смята, че е хубаво нещо, защото това е кратка форма на изразяване. [caption id="attachment_683282" align="aligncenter" width="300"]Мария Силвестър разказа как възпитава сина си и отправи послание към самотните майки сн. Инстаграм Мария Силвестър разказа как възпитава сина си и отправи послание към самотните майки сн. Инстаграм[/caption] Мария сподели и как поддържа своята перфектна форма. Това става с много спорт и разходки в планината.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Maria Silvestar (@mariasilvestar)