Парис Хилтън със сватбени подаръци за 50 000 евро (Милиардерката втрещи с прищевки към гостите си)

Гласувайте за статията

Парис Хилтън с претенции на звезда

Риалити звездата и милиардерска наследница Парис Хилтън скоро ще се омъжи за предприемача Картър Райм. И сватбата се описва като едва ли не събитието на десетилетието. Звездата обаче има претенции дори към подаръците, които ще получи. И си е направила специален списък за целта. Те са на стойност 50 000 евро, което съвсем не е дреболия, пише Time.mk.

Всъщност, Парис направи списък с подаръците, които ще получи от гостите си в луксозен магазин, който също е избрала.

Хилтън иска от гостите си различни кристални предмети за къщата, както и сребърна рамка за картина Buccellati на стойност над 2600 евро.

В списъка влиза и един невероятно скъп свещник във формата на лампа, който струва около 1000 евро. Забавното е, че Парис си е харесала и кристална фигура на мечка на стойност над 300 евро.

Богатата наследница планира да обзаведе и кухнята си с поднос от орехово дърво за 800 евро, кристален държач за хайвер, който струва 850 евро, както и с чаши за шампанско на „Бакара“ на стойност над 800 евро.

Списъкът на Парис включва и цели осем комплекта „Mosaique Au 24 Platinium“ на Hermes, които са на обща стойност над 6000 евро.

Общата стойност на подаръците в списъка на Париж е над 50 000 евро.

Посещавайки „The Tonight Show“, наследницата разкри, че през уикенда, когато се омъжи, ще носи не една, а цели десет росли

„Ще бъде като тридневно празненство. Имам много големи планове“, каза Парис.

Парис Хилтън сн. Инстаграм

Парис Хилтън сн. Инстаграм

Предстоящата сватба вероятно е пета или седма за Парис. Милиардерската наследница през последните години развали поне дузина връзки и върна поне 7 пръстена. Този път обаче изглежда нещата са сериозни. Дори се заговори, че Парис очаква дете и е бременна. Нещо, което блондинката се постара да опровергае. Но не изключи възможността да обзаведе в най-скоро време детска стая в дома си. Нещо, което семейството й искрено се надява да се случи. Ако и тази сватба не се провали, все пак.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар