Опит за помирение: Принц Уилям с нов жест към Хари (+ Реакцията на брат му)

Гласувайте за статията

Принц Уилям с нов жест към Хари

Принц Уилям направи неочакван жест към принц Хари. В седмиците след смразяване на отношенията им, той благодари от свое име и от името на брат си за новата статуя на Даяна в двора на двореца Кенсингтън. И допълни, че семейството и особено Хари са изключително горди с нея.

Откриването на статуята се състоя на 1 юли, но принц Хари излетя веднага след официалната част. Той отказа да присъства на приема след това, както и на частно събиране, на което дойдоха едни от най-близките хора в обкръжението на Даяна и кралското семейство.

Уилям обаче благодари и от името на брат си, като заяви, че двамата са много щастливи, че имат възможност да почетат майка си по подобен начин. И заяви, че са възхитени от статуята.

Действията му определено са стъпка в посока помиряване между него и Хари. Напрежението между братята се режеше с нож след интервюто пред Опра през март. Последвалото погребение на принц Филип не сдобри братята. Хари дойде за втори път в Англия през юли и се очакваше отново да доведе семейството си около Нова година.

Опитите на братята да се помирят са определено трудни и според някои обречени на неуспех. Действията им са свързани с опит да преодолеят обременените отношения между съпругите си, пише „Дейли мейл“.

Отношенията между Меган и Кейт обаче остават непроменени. Двете херцогини продължават да стоят на разстояние една от друга. Опитите на Катрин да покаже на снаха си, че я цени и обича, явно не намират приемственост. Вместо това херцогинята на Съсекс използва скандалите в семейството, за да се наложи в публичното пространство.

Уилям с нов опит за помирение с Хари сн. PA

Уилям с нов опит за помирение с Хари сн. PA

Сдобряването на Хари и Уилям несъмнено ще бъде един от най-големите актове за промяна в кралското семейство. Принцовете така или иначе ще трябва да намерят начин да общуват нормално, особено ако Уилям скоро стане принц на Уелс. Каквито са последните слухове.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар