Кралица Елизабет се оттегля от трона? (Монархът отмени всичките си ангажименти)

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет се оттегля от трона

Оттегля ли се Елизабет Втора от трона? Администрацията на британския монарх трескаво се опитва да разчисти графика й, свеждайки програмата й до минимум. След като се разбра, че кралицата на Англия е била в болница, въпреки че домакинството й отричаше твърдо да има здравословни проблеми, сега признаха истината – а именно – нейно величество не се чувства добре и може да се наложи да ограничи изявите си.

Освен, че до края на годината графика на кралицата се разчиства от почти всички нейни срещи, също така тя няма да бъде оставяна повече сама. 95-годишната кралица винаги ще присъства на срещите си придружавана от някой от своите наследници или роднини. Така никога няма да отсъства, ако нещо се наложи да бъде отменена в занятията си.

Решенията предизвикаха доста слухове и спекулации. Според някои Елизабет е в доста тежко състояние и се налага да се оттегли. Според други, кралицата се изморява от толкова много задачи и има нужда от почивка. Стигна се до там, че английските медии публично я призоваха да си почива повече и да се пази. Най-обичаната баба на Острова определено не знае какво е почивка. И продължава да поема най-голям брой ангажименти, спрямо останалите членове на семейството си.

Кралица Елизабет мисли за пенсия вече сн. Инстаграм

Кралица Елизабет мисли за пенсия вече сн. Инстаграм

Напоследък прави впечатление, че 95-годишната Елизабет използва и бастун, за да се придвижва. Освен това кралицата видимо е изморена от случилото се с нея. Монархът преживя смъртта на съпруга си, беше принудена да се изолира заради коронавируса, а семейството й се оказа в центъра на поредица от скандали. Действията на Меган и Хари допълнително я нараняват, а семейството й се тревожи за нея. Неслучайно всичко това й се отрази и то доста тежко. Мнозина се надяват, че Елизабет ще преодолее всички изпитания, които в момента се изсипват върху семейството й. Но има и такива, които се питат дали последните събития не са сломили духа й, пише „Womans day“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар