Изгониха Луна от студио на Би Ти Ви (Вижте защо) Преглеждания: 1106

Луна обижда напред в студио на Би Ти Ви сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Луна обижда наред в студио на Би Ти Ви

Кандидат-президентката Луна Йорданова бе изгонена от предизборно студио на Би Ти Ви, след като нарече Александър Томов – подлец, комунист подлога, а Николай Малинов – шпионин.

Минути преди това Волен Сиферов, който също трябваше да участва в дебата, сам напусна студиото. Лидерът на „Атака“ бе изумен, че поп фолк изпълнителката е сред участниците и се ползва с привилегии.

„Защо позволихте на един от участниците да бъде представен като фаворит, екипът ви я снима, работи като пиар на фолкпевицата, а ние сме декор“, каза Сидеров.

Екипът беше там, за да заснеме жребия – реда, по който участниците ще си задават въпроси, опита се да отговори водещата Мария Цънцарова след пороя от думи на националиста. Дебатът трябваше да започне с темата за протестите срещу мерките за овладяване на пандемията.

Луна обижда напред в студио на Би Ти Ви сн. Инстаграм
Луна обижда напред в студио на Би Ти Ви сн. Инстаграм

„Какво правят тези тримата в студиото – тези, които грабиха 30 години България. Мястото им е затвора. Незабавно да има закон за лустрация – санкции на хората на ДС, на доносниците, съд и затвор за всички, които направиха България най-бедната държава. Лупи, ще подпишете ли за лустрация“, каза Луна на Томов, когото нарече комунист подлога и подлец, пише „България днес“. После тя се обърна към „шпионина“ Малинов дали и той ще подпише за лустрация. Водещата Цънцарова бе принудена да я помоли да напусне студиото и дебатът да продължи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.