Хороскоп за 24 октомври, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията

Везни
Предстои Ви усещане за полет и вълшебна приказка, в чийто герой ненадейно сте се превърнали. Нищо няма да бъде в състояние да развали днес Вашето настроение. Гледайки Ви, хората ще си мислят: „Има и щастливци на този свят!”- и тихичко ще Ви завиждат. С бяла завист обаче. Дай Боже всекиму повече такива дни.

 

Скорпион
Днес присъствието на Вашия любим човек, ще разруши голяма част от Вашите планове, а може даже да разруши режима, с който сте свикнали от прекалено дълго време. Впрочем, в скоро време няма да съжалявате за това. Само малко, за форма…

 

Стрелец
Днес ще се проявите като не особено разбран човек. Това може да предизвика съвсем естествено раздразнение и ако не разрив, то поне голям скандал. За да се избегне такова развитие на събитията, трябва да направите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в подробностите, и без да се опитвате да осмислите ставащото.

 

Козирог
Днес ще бъдете още по-съобразителни и наблюдателни. Използвайте своите таланти, за да предпазите някой от хората, които Ви обкръжават, от големи грешки. Възможно е усилията Ви да не бъдат оценени по достойнство, но само след няколко дни хората ще се разтапят пред Вас за направеното добро и за това, че сте се намесили. Това е поредното потвърждение за това, че винаги знаете кога сте прави! Ще съумеете по различен начин да погледнете на това, как сте избрали своето бъдеще и още веднъж ще се зарадвате, че сте избрали друг път.

Водолей
Един от най-добрите начини да се оправите във всяка ситуация е, да я погледнете обективно. Ако погледнете на проблема от различни ъгли, то ще можете по-добре да разберете как да постъпите и да продължите по-нататък. Днес предстои да се сблъскате с някои неща, които ще Ви осигурят възможност да приложите този подход на практика. Някои от тях ще Ви забавляват, а други – не съвсем. Бъдете колкото се може по-открити през този ден, и тогава ще можете даже и лошите събития да обърнете в своя полза.

 

Риби
Има вероятност днес да започнете да ревнувате своя любим човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо абстрактно и неодушевено – телевизор, футбол, шопинг или от някаква дейност. Изживяването няма да бъде от най-приятните… Затова излезте навън сред природата.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар