Алекс Раева: Най-големият провал в живота ми е лъжата! (Още разкрития) Преглеждания: 2534

Алекс Раева сподели, че най-големият провал в живота й е лъжата сн. nova.bg
0
5/5 - (1 vote)

Алекс Раева и Мария Игнатова се захващат с общ проект

Алекс Раева разкри, че най-големият провал в живота й е лъжата. Тя гостува в „Събуди се“, където сподели какво ново й предстои. В момента Алекс е част от панелистите в „Маскираният певец“ заедно с Азис, Марта Вачкова и Владо Пенев.

„В „Маскираният певец“ не ми е лесно да разпознавам кои са хората, скрити зад маските. Особено с костинбродската врачка Азис. Но и смисълът на предаването е не толкова в това да разпознаваме, а да насочваме хората сами да разкрият загадката“, споделя Раева за шоуто.

Тя говори и за най-обсъжданата тема през последните няколко дни, а именно въвеждането на зеления сертификат като задължителен за влизането в много обекти. „Смятам, че бяхме достатъчно информирани и подготвени за кризата покрай коронавируса. Светът под някаква форма е освободен от този вирус чрез тези зелени сертификати“, каза панелистката.

Алекс сподели и че „умее да хваща птичето, когато кацне на рамото й“. „Изглежда, че „умея да хвана птичето, когато кацне на рамото ми“. Но това не означава, че не полагам огромни усилия, за да се развия в даденото нещо. Това ми доставя удоволствие“, казва Раева.

Алекс открехна леко завесата и около бъдещите й планове с Мария Игнатова. „С Мария Игнатова ни свързва силно приятелство и очаквах да ме покани за кума. Сватбата им с Ивайло Цветков беше в много тесен кръг. Малко приятелства имам в нашите среди.

Съвсем скоро ни предстои да се захванем заедно с нещо в интернет пространството, което ще ни даде нови посоки. Няма да го кажа преди да го направим“, разкрива Раева.

Алекс Раева сподели, че най-големият провал в живота й е лъжата сн. nova.bg
Алекс Раева сподели, че най-големият провал в живота й е лъжата сн. nova.bg

Тя сподели и кой е на-големият провал в живота й. „Най-големият провал в живота ми е лъжата. Много лъжех. Може би се дължеше на въображението ми, но това много разви моя потенциал на актриса“, категорична е тя, предават от nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.