Дъщерята н Пол Уокър вдигна луксозна плажна сватба (Вижте булката и младоженеца – Снимки)

Гласувайте за статията

Медоу Уокър каза „Да” на годеника си в Доминикана

22-годишната дъщеря на  Пол Уокър Медоу се омъжи за актьора Луис Торнтън-Алън. Сватбената церемония се състоя в началото на месеца в Доминиканската република, но пресата разбра за това едва сега. Заради пандемията от коронавирус сватбата се проведе само със семейството и най-близките приятели.

За организацията на празника помогна лелята на Медоу – Палома, която обмисля всичко до най-малкия детайл. Булката беше символично водена до олтара от колегата на покойния Пол Уокър от „Бързи и яростни“ Вин Дизел.

Вин Дизел заведе булката до олтара

Снимки: Инстаграм

Дори не можехме да си представим, че всичко ще се окаже толкова перфектно! Луис и аз знаехме какво искаме от самото начало. Този празник беше много интимен”, сподели Медоу.

Дъщерята на холивудски актьор се омъжи в изчистена копринена рокля с деколте и отворен гръб, която беше специално изработена за нея от близкия й приятел Матю Уилямс заедно с марката Givenchy. Годежният пръстен на булката също е изработен по поръчка от друг приятел на Медоу, Едуардо Сагезе от Eclat Jewels. Празничната визия на момичето беше допълнена и от бижута на Tiffany & Co.

Снимки: Инстаграм

След официалната церемония младежите и гостите се събраха на вечеря на свещи, след което на плажа започна парти, на което беше нарязана сватбената торта. За тази част от вечерта булката  се премени в коктейлна визия от Ludovic de Saint Sernin.

Всички бяхме боси и танцувахме в пясъка. В края на партито имаше невероятни фойерверки и пуснахме светещи фенери”, разкри наследничката на починалия актьор, предават от spletnik.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар