Ева Лонгория завидя на фигурата на Мелани Грифит (Вижте какъв поглед й хвърли – Снимки)

Гласувайте за статията

46-годишната актрисата завидя на 64-годишната си приятелка за  елегантната фигура

Ева Лонгория и Мелани Грифит са сред холивудските звезди, които имат искрено приятелство. Въпреки разликата във възрастта (едината е на 46, а втората на 64), те са приятелки от много години.

Известните красавици заедно пазаруват, а след това често вечерят в някой уютен ресторант. Между другото и двете звезди са вегетарианки.

Скоро се срещнаха на обяд. Ева носеше черна плетена миди рокля и удобни маратонки. Но Мелани избра клин, за да се срещне с нея, върху който имаше по-прозрачни вложки.

ФотоLegion Media

А погледите на Лонгория, които тя хвърли на краката на Мелани, бяха много красноречиви – с възхищение, и дори с малко завист.

Всички минувачи зяпаха към краката на Грифит. А тя с удоволствие позира на папараците, знаейки, че е в отлична форма!

Ако видите тази 64-годишна блондинка отзад, никога няма да познаете истинската й възраст. По-скоро ще си помислите, че пред вас е поне студентка, която не излиза от фитнеса, а може и да я помислите за супермодел или  звезда от модния подиум.

Тайната за стройната фигура на звездата се крие в редовните упражнения под ръководството на личен треньор, на когото Грифит е поверила тялото си през последните седем години. По принцип Мелани прави упражнения с тежести, като не забравя да тренира всички мускули на ръцете и краката, предават от wday.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар