Екстра Нина призова: Да спасим Сашка Васева! (Вижте тук)

Екстра Нина призова: Да спасим Сашка Васева! (Вижте тук)
2 (40%) 2 votes

Екстра Нина се моли някой имресарио да организира концерт за Сашка Васева

Екстра Нина се моли някой импресарио да организира концерт в помощ на Сашка Васева. „От цялото си сърце искам Сашка Васева да се оправи и болестта да остане само спомен. Тя е вярваща, нека всички вътрешно да се помолим за нейното оздравяване.

Дай Боже да се възстанови на 104 процента. Аз изцяло вярвам в това“, казва Екстра Нина за „България днес“. От няколко години Сашка Васева има сериозни проблеми със зрението, като нито можеше да се разбере какво й има, нито как да се лекува.

Наскоро Сашка разбра страшната истина, че има тумор в мозъка, който трябва спешно да бъде премахнат със сложна операция. „След толкова години, през които обикалях по доктори в България и Германия, едва сега един много добър лекар – неврохирургът Асен Хаджиянев, ми постави диагнозата, че имам тумор на мозъка, който притиска очния нерв.

Досега близо 10 години ми казваха, че имам атрофия на очния нерв, и никой не успя да установи, че причината да не виждам е друга“, заяви наскоро Васева, признавайки за пръв път сериозния си здравословен проблем. За операцията на Сашка са нужни 90 000 евро,  а сумата е непосилна за семейството й.

Затова и Екстра Нина се надява да се намери имресарио, който да организира концерт в помощ на Сашка. „Със Сашка сме приятелки от началото на попфолка. Живели сме заедно в Симеоново. Правили сме концерти и турнета двете. Колежки сме, уважавам я много, но най-вече защото е много земна и добра.

Екстра Нина се моли импресарио за организира концерт, за да може всички да помогнат на Сашка Васева сн. hotarena.net

Екстра Нина се моли импресарио за организира концерт, за да може всички да помогнат на Сашка Васева сн. hotarena.net

Иска ми се някой импресарио да организира благотворителен концерт с малко по-високи цени на билетите, за да можем всички заедно да помогнем на семейството, защото сумата е непосилна“, каза Екстра Нина, предават от hotarena.net. А само преди няколко дни и други колеги на Сашка изразиха своето желание да помогнат за събирането на средства на нейната операция. Сред тях са Андреа, Константин, Кали, Таня Боева и Сашо Роман.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар