Галена разкри тайната на дългата й любов с Галин! (още подробности)

Гласувайте за статията

Галена и Галин са една от най-стабилните звездни двойки у нас!

Фолкдивата Галена запалила мъжа си – бизнесмена Галин, по моторитe. Това се случи благодарение на един неин подарък за рождения й ден. Приятели на изпълнителката на „Пайнер“ я дарили с мотор за личния й празник.

Галена

Галена и Галин са един за друг, доказано във времето

Самата Галена не се престрашила да го подкара, но мъжът й се сдобил с чопър, който певицата определя като относително безопасен, и даже се престрашил да я вози като млад шофьор.

Галена и Галин определено са една от малкото двойки в светските среди, които успяха да запазят любовта си цели 14 години и да се радват на стабилно семейство, отглеждайки двамата си синове Александър и Стефан.

Певицата не крие, че е имало период, в който са мислили за раздяла, но накрая любовта побеждава. Разривът в отношенията им идва по време на седмата година от съвместното им съжителство.

„Тогава ми беше много натоварено и физически, и психически. Галин се чувстваше пренебрегнат от моя опит да лавирам между всички задачи. За едно семейство, за една успешна връзка е ключово не просто да присъстваш, но и да участваш“, признава Галена.

Оттогава тя взема генерално решение да редуцира участията си и да пее само три дни в седмицата, а през останалото време да е майка и домакиня. Тя е категорична, че решението си е било лично нейно и половинката й никога не й е поставял ултиматум.

„На всяка жена е ясно какво бих избрала, ако партньорът ми ме постави пред избора кариера или дом, но това никога не се е случвало при нас“, категорична е чаровната брюнетка.

Тя е щастлива, че мъжът й Галин я подкрепя не просто като любим. Той й е истински фен, много харесва това, което прави, и се радва на успехите й, пише вестник „Телеграф“.

Иначе Галена го е впечатлявала с мусака и пълнени чушки. „Сигурно затова толкова ме обича. Двамата се допълваме. Всеки знае слабите страни и нещата, които дразнят партньора му, но живеем в хармония с това. Доста сме различни – аз съм разсеяна, а той е организиран, но пък ако бяхме еднакви, вероятно нямаше да мелим брашно заедно“, казва Галена пред списание „Дива“.

Днес двамата общуват с лекота, а Галена си обяснява това не само с голямата любов помежду им, а и с факта, че и двамата въздушни знаци – той е Близнаци, а тя е Везни.

„И двамата не сме сръдливи – в рамките на минути, часове забравяме какво е било. Дори да имаме скандал, той бързо отшумява и след час-два все едно нищо не е било. Това много помага“, откровена е изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар