Галена и Галин са заедно цели 14 години

Поп фолк изпълнителката Галена запалила мъжа си Галин по моторите. Това се случило благодарение на един неин подарък за рождения й ден. Приятели на изпълнителката я дарили с мотор за личния й празник. Самата Галена не се престрашила да го подкара, но мъжът й се сдобил с чопър, който певицата определя като относително безопасен. Галин даже се престрашил да я вози като млад шофьор.

Стабилно семейство

Галена и Галин определено са една от малкото двойки в светските среди, които успяха да запазят любовта си цели 14 години. Те се радват на стабилно семейство, отглеждайки двамата си синове Александър и Стефан. Поп фолк изпълнителката не крие, че е имало период, в който тя и Галин са мислили за раздяла, но накрая любовта побеждава.

Разрив в отношенията

Разривът в отношенията им идва по време на седмата година от съвместното им съжителство. "Тогава ми беше много натоварено и физически, и психически. Галин се чувстваше пренебрегнат от моя опит да лавирам между всички задачи. За едно семейство, за една успешна връзка е ключово не просто да присъстваш, но и да участваш", признава Галена.

Генерално решение

Оттогава тя взема генерално решение да пее само три дни в седмицата, а през останалото време да е майка и домакиня. Галена е категорична, че сама е взела това решение и Галин не й е поставял ултиматум.

Ултиматум

"На всяка жена е ясно, какво бих избрала, ако партньорът ми ме постави пред избора кариера или дом, но това никога не се е случвало при нас", категорична е поп фолк изпълнителката. Тя е щастлива, че мъжът й Галин е подкрепя не просто като любим. Той е истински фен, харесва това, което прави и се радва на успехите й, пише "Телеграф". А Галена е успяла да впечатли своя любим не само с творчеството си, но и в кухнята - с мусака и пълнени чушки. "Сигурно затова толкова ме обича. Двамата се допълваме. Всеки знае слабите страни и нещата, които дразнят партньора му, но живеем в хармония с това. Доста сме различни - аз съм разсеяна, а той е организиран, но пък ако бяхме еднакви, вероятно нямаше да мелим брашно заедно", казва поп фолк изпълнителката през списание "Дива". Днес Галена и Галин общуват с лекота, а певицата си обяснява това не само с голямата любов помежду им, а и с техните зодиакални знаци. Тя е Везни, а той - Близнаци. [caption id="attachment_683139" align="aligncenter" width="284"]Галена разкри как с мъжа й Галин са запазили семейството си цели 14 години сн. Инстаграм Галена разкри как с мъжа й Галин са запазили семейството си цели 14 години сн. Инстаграм[/caption] "И двамата не сме сръдливи - в рамките на минути, часове, забравяме какво е било. Дори да имаме скандал, той бързо отшумява и след час-два все едно нищо не е било. Това много помага", откровена е изпълнителката, предават от hotarena.net.