Бивша на Григор Димитров: Не искам повече да говоря за тази персона! (Вижте какво разкри)

Бивша на Григор Димитров проговори за болката, която й е причинил сн. hotarena.net
0

Бивша изгора на Григор Димитров проговори за болката, която й е причинил

Бившата на Григор Димитров проговори за болката, която нашият тенисист й е причинил. Виктория Боня от Монако все още трудно преживява случилото се и дори не иска да се сеща за Гришо.

Рускинята потвърди пред „България днес“, че всичко, което е казала в интервюто за популярната платформа „Premier“, е истина. „За съжаление, това е истината. И последното нещо, което искам, е да говоря за тази персона отново някога“, заяви Боня. Както е известно, 41-годишната рускиня разкри, че всичко между нея и Григор е рухнало, когато му е казала, че иска да имат дете.

„Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска.

Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше. В един момент му казах, че искам семейство и дете. На 41 години съм и все още мога да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах, че се среща с друго момиче.

Преживях ужасни моменти, сигурно и на нея сега казва, че я обича и е готов на всичко. Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта. Това боли, много боли“, разкри Боня.

Тя и Григор бяха заедно около година, като упорито криеха връзката си. Отношенията им започват след раздялата на Димитров с Никол Шерцингер. Слухове за връзката на Григор и Боня се появиха през 2020-та година. Тогава фенове на тенисиста забелязаха, че той постоянно харесва постове на рускинята в Инстаграм. Правеха го и тогавашният му треньор Крис Гро и други членове на екипа му. В края на лятото обаче всичко това секна.

Бивша на Григор Димитров проговори за болката, която й е причинил сн. hotarena.net
Бивша на Григор Димитров проговори за болката, която й е причинил сн. hotarena.net

Тогава Димитров се раздели и с треньора си. Гро продължава да следва Боня и често коментира публикациите й. Повече от година след раздялата с Григор Боня няма мъж до себе си. Рускинята се е посветила на бизнеса си. Тя има своя модна марка, колекция гримове и червила, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.