Анджелина Джоли се среща с двама мъже наведнъж (Актрисата наваксва загубеното време)

Гласувайте за статията

Близък до холивудската звезда разкри подробности от личния й живот

Наскоро 46-годишната Анджелина Джоли няколко пъти даде поводи да се говори за възможни промени в личния й живот: актрисата беше видяна с бившия си съпруг Джони Лий Милър и с рапъра The Weeknd. Според вътрешен човек след развода си с Брад Пит актрисата най-накрая е готова за нови срещи.

Анджелина се забавлява в момента и наваксва.  Тя наистина се наслаждава на свободата. Приятелите й отдавна не са я виждали толкова весела и енергична,- каза той.
Според него дълго време актрисата не се интересувала от нова връзка, тъй като посвещавала много време на децата и била фокусирана върху работата.

Тя беше заета с майчинските си задължения и кариерата си, – добави анонимния източник.

Самата Джоли все още пази личния си живот в тайна. Наскоро тя само шеговито заяви , че е самотна, защото има твърде много изисквания към партньорите. Какви наистина са отношения които я свързват с The Weeknd, е неизвестно. Според  близки  актрисата и певецът са нещо повече от приятели.

Актрисата и рапъра заподозрени, че имат връзка …

И Анджи, и Абел (Абел Тесфайе – истинското име на The Weeknd. – Ед.) казват на хората, че са просто приятели, но тези, които ги познават, мислят, че между тях се случва нещо романтично,- отбелязват те.

Комуникацията на Джоли с бившия й съпруг Джони Лий Милър не е изненадваща. Двойката, която беше заедно от 1996 до 1999 г., бяха в добри отношения след развода – бившите съпрузи останаха приятели. Но доскоро,те не бяха виждани заедно от много дълго време, но сега се срещат от време на време, предават от spletnik.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар