Люси Дяковска отново е сама (Вижте как се сбогува с любимата си) Преглеждания: 27426

Люси Дяковска отново е сама сн. Инстаграм
0
3.7/5 - (6 votes)

Люси Дяковска и Марчела се разделиха

Край на един от най-хубавите етапи от живота си сложи Люси Дяковска. Тя се е разделила с танцьорката Марчела, с която, според непотвърдена информация, дори били женени. Двете обаче вече са сложили край на любовните си взаимоотношения.

Това съобщи самата Дяковска с минорен пост в социалната мрежа. „Сбогом, красива моя любовнице… Ти беше светлината в моята тъмнина. Ще ми липсваш много. Искаше ми се да разтърсим заедно света“, с тези думи Люси обяви края на отношенията им с Марчела.

Признанието на певицата малко стресна многобройните й фенове, които решиха, че това е жалейка и с Марчела се е случило най-лошото. Слава Богу, екзотичната танцьорка се появи в социалната мрежа. Тя пусна няколко видеа там и изтри общите си любовни снимки с Люси, пише „България днес“.

Люси Дяковска отново е сама сн. Инстаграм
Люси Дяковска отново е сама сн. Инстаграм

Дяковска, която живя дълго време в Германия, през последните месеци се захвана с възстановяването на Кайлъка в родния й град Плевен. Оказа се, че тук Люси е сама и макар през лятото нейната любима Марчела да имаше възможността да посети Плевен, тя вече няма да има повод да идва, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.