Елизабет Втора влезе в болница (Каква е причината?)

Гласувайте за статията

Елизабет Втора е била под наблюдение в болница

Кралица Елизабет Втора е прекарала една нощ в болницата „Крал Едуард VII“ в сряда вечерта. Нейно Величество била принудена и да отмени пътуването си до Северна Ирландия. Кралицата е била приета за профилактични прегледи, пише „HELLO“.

Медицинският екип, който се грижи за здравето на Елизабет Втора, е решил да подходи предпазливо и да я постави под наблюдение. В четвъртък следобед монархът на Великобритания се е върнала към обичайните си задължения.

Според изданието пътуването й се очаквало да бъде кратко и кралицата е постъпила за предварителни изследвания. Не било обявено публично, за да се защити медицинската тайна на кралската особа, предават от ladyzone.bg.

Говорител на Бъкингамския дворец е заявил, че след срещата с лекарите кралицата трябва да си почине няколко дни. „Кралицата посети болница в сряда следобед за някои предварителни изследвания и се върна в замъка Уиндзор днес по обед, като остава в добро настроение“, гласи още съобщението от двореца. Приемът на Елизабет Втора не е свързан с коронавирус.

Припомняме, че само преди няколко дни стана ясно, че лекарите са забранили на кралицата и приема на всякакви алкохолни напитки. На едно от последните си публични изяви пък Нейно Величество се появи с бастун и това много притесни британците.

Елизабет Втора е била под лекарско наблюдение в болница сн. YouTube

Елизабет Втора е била под лекарско наблюдение в болница сн. YouTube

Елизабет Втора е четвъртият най-дълго управлявал монарх в световната история. През 2015-та година тя зае първото място в историята на Великобритания, след като задмина прапрабаба си кралица Виктория, която е ръководила държавата 63 години и 216 дни.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар