Кейт и Уилям чистят имидж с пътуване до САЩ (Двойката под тревога заради акциите на Меган и Хари)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям чистят имидж с височайшо посещение в САЩ

Кейт и Уилям чистят имидж с височайше посещение в САЩ. Кралската двойка планира от следващата година да направят мащабно турне в Америка. Последното има за цел да спаси репутацията на кралското семейство. Тя пострада сериозно след интервюто на Меган и Хари пред Опра Уинфри.

„За Кейт и Уилям е изключително важно да си върнат позициите в Америка. Двамата имат интерес да поддържат добри отношения с тази държава. След инициативите на Меган и Хари двамата са доста притеснени. Те си дават сметка, че отношението към тях в Америка не е същото и се опитват да си спасят имиджа“.

Двойката без съмнение залага на няколко различни стратегии. Една от тях е чернобялата магична фотосесия от конференцията за помощ на Земята. На кадрите се виждат как двойката споделя шеги със сър Дейвид Атънбъроу, с Ема Томпсън, а Кейт дори я успокояваше преди да излезе на сцената. Особено трогателни обаче бяха спонтанните моменти на близост между двамата. На едни от снимките се вижда, как Кейт прегръща Уилям изключително крепко, докато той се настройва за срещата. На друг кадър той извежда съпругата си през завесите, а снимката е изключително показателна за любовта, която продължава да струи между тях.

Кейт и Уилям с нова визита в САЩ сн. Инстаграм

Кейт и Уилям с нова визита в САЩ сн. Инстаграм

За обществото подкрепата между съпрузите е истински балсам на фона на драмите между Чарлз и Даяна преди години. Дори слуховете, че Уилям е имал връзка с една от приятелките на Кейт не изглеждат реалистични. Въпреки че преди няколко години бракът им действително изглеждаше в криза, след раждането на Луи двойката сякаш се установи, пише „Дейли мейл“. И от тогава принцът не е погледнал друга жена освен съпругата си.

Сега съпрузите са изцяло фокусирани върху бъдещите си роли на крал и кралица, и дават всичко от себе си. Отделно, те са доста притеснени заради действията на Меган и Хари в САЩ. Докъде ще стигне всичко това предстои да видим. Но е факт, че двойката се бори да си върне репутацията и отново да са на върха.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар