Страшен скандал с Меган Маркъл в САЩ! Обвиниха херцогинята, че се меси в световната политика

Страшен скандал с Меган Маркъл в САЩ! Обвиниха херцогинята, че се меси в световната политика
4 (80%) 2 votes

Меган Маркъл използвала титлата си, за да се меси в държавното управление на САЩ

Меган Маркъл се забърка в пореден страхотен скандал. Американските медии гърмят, че херцогинята използва титлата и общественото си положение, за да се меси в държавното управление на Америка. И има претенции, които никак не й подхождат.

Всичко започнало с писмо, което Меган изпратила до Нанси Пелоси – председател на камарата на представителите и Чък Шуимър, лидер на мнозинството в Сената на САЩ. В тях тя не само се подписала като „Меган, херцогиня на Съсекс“, но и изразява политически позиции по важни въпроси. В писмото си Меган твърди, че икономическите системи на САЩ са с „изтекъл срок на годност“ и „Твърде много американци са принудени да се променят, що се отнася до това, което има значение за тях“. Меган освен това си позволява да коментира правото на годишен отпуск за родителство, както и почивния график на Джо Байдън. Съпругата на принц Хари, макар и родена като американка, след сватбата си е считана за гражданин и жител на Британия. И всяка нейна намеса и коментар за действията на президента на САЩ се приема като пряка намеса на чужденец в суверенитета на страната, пише „Дейли мейл“.

Никой не е забравил, че Меган мечтае за кариера в политиката и се надява един ден да седне в Белия дом. Но фактът, че херцогинята се подписва като „херцогиня на Съсекс“ е в абсолютен разрез с всички протоколи.

Американските медии са изумени от действията на херцогинята и не спират да афишират дръзкия й акт. Що се отнася до Британия, кралския двор жужи като пчелен кошер. И немалка част от придворните са потресени и възмутени. В британския парламент също.

Меган Маркъл забърка страшен скандал в САЩ сн. Инстаграм

Меган Маркъл забърка страшен скандал в САЩ сн. Инстаграм

Известно е, че принц Чарлз също си е позволявал да пише писма до американските президенти, в които изразява мнение за действията им. Но никога кралска особа не е била толкова арогантна. Скандалът без съмнение ще има международен отзвук…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар