Бомба: Нашенката Криста Чернева по стъпките на Мария Бакалова! (виж тук)

Гласувайте за статията

Криста Чернева мечтае да покори Запада!

Огромен успех в актьорските среди жъне Криста Чернева. Дъщерята на звездното семейство София Кузева и Панчо Чернев участва в един от най-новите сериали на „Нетфликс“. В немската продукция „Киц“ Криста не само е част от снимачния екип, но има и главна роля.

Криста Чернева

Криста Чернева по стъпките на Бакалова

Трейлърът от няколко дни вече е факт и както самата Криста сподели, няма търпение в края на декември да гледа сериала. Той е базиран на историята на група младежи от богати семейства.

Групата заминава за Китзбюел да празнува Нова година, а интригите и сплетните помежду им започват веднага. Очакванията са сериалът да надмине „Клюкарката“, с който го сравняват.

Ролята, в която Криста се превъплъщава, е доста далеч от нейната личност. Точно това тя определя като голямо предизвикателство. Талантливата българка, чиято майка се превъплъти брилянтно в ролята на Дана в известния игрален филм „Вчера“, е откритие на Юлиан Костов.

Мениджърът, който изстреля Мария Бакалова в меката на филмовите продукции Холивуд. Макар да е едва на 22 г., Криста жъне огромни успехи като модел в Германия. А вече може да се похвали и с кариера на актриса.

Криста разкрива, че макар да я подкрепят, майка й и баща й не са особено въодушевени от решението й да навлезе в актьорския бранш. Оказва се обаче, че на младото момиче му върви и получава редица покани за кастинги.

„Майка ми и баща ми ми помагат при кастингите. Подкрепят ме. Следвам бизнес психология, защото искам да имам стабилност“, разказва неотдавна в интервю Криста.

Снимките за „Киц“ продължават от миналия октомври до пролетта на 2021 г. Моделът споделя, че това е най-интересното място, на което е имала шанс да работи, а екипът е от изключителни професионалисти, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар