Калоян от „Игри на волята“: Жената на сърцето ми си има телевизия! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Катя от предишния сезон на „Игри на волята“ помага на Калоян да се подготви за шоуто

Калоян залага на карта работата си и любовта, за да влезе в „Игри на волята“. Той се включи във видео връзка в „На кафе“ от Австрия и разказа повече за преживяванията си в предаването. Калоян разкрива, че се е записал за участие в предаването, но пандемичната обстановка му е попречила да осъществи мечтата си да влезе в шоуто.

„Записах се за участие за втори кастинг. Избраха ме и се върнах в България, но тогава ситуацията беше много по-различна. Трябваше да бъда под карантина. А тези 14 дни оказаха огромно значение, защото изпуснах всички кастинги. И участието ми пропадна. От друга страна това ме амбицира за третия сезон. Записах се, минах всички етапи, участвах и сбъднах една своя мечта“, каза Калоян.

За Катя

Той разкри и как се е запознал с Катя от втори сезон на „Игри на волята“ и как тя му е помогнала в подготовката за предаването. „Катето е невероятен човек. Това, което се говори за нея, че е труден човек, не е вярно. Докато гледах втори сезон, се свързах с нея чрез Инстаграм. Исках да я подкрепя. Намерихме общ език. Започнахме да комуникираме.

Прибрах се в България. Срещнахме се и си говорихме доста за игрите. Сглобихме страшно много пъзели. Тя ми обясняваше как се редят. Правеше ми макети, но в крайна сметка не наредих нито един…

Влизайки последен в отбора, племето вече познаваше силните и слабите си страни, а аз трябваше тепърва да се доказвам“, каза Калоян за познанството си с Катя.

За работата и любовта

Той залага на карта както работата си, така и любовта, за да влезе в „Игри на волята“. „В един момент изгубих и двете. Защото точно когато трябваше да започне записването на предаването, хотелът, в който работех тогава, отвори след 7 месеца пауза заради коронавируса.

Когато шефът ми се обади, и му казах, че не мога да се върна на работа, се разделихме. След края на участието ми във формата обаче, възстановихме отношенията си и отново съм на работа.

Жената на сърцето ми е швейцарка и самата тя си има телевизия. Майка й и баща й я основават. Запознахме се в Тирол, но тя не можеше да приеме, че ще вляза в състезанието.

Каза ми, че в телевизиите всичко се върти около интриги и любов и че трябва да избирам между „Игри на волята“ и връзката си с нея. Когато излязох обаче, първото нещо, което направих, беше да й звънна.

Но нямаше ответен отговор. Не искаше и да чуе за мен. Отне ми около три месеца, за да пробия и да завържем разговор. Най-много ми помогна Стоян от моето племе.

Калоян залага на карта работата си и любовта, за да влезе в "Игри на волята" сн. Инстаграм

Калоян залага на карта работата си и любовта, за да влезе в „Игри на волята“ сн. Инстаграм

Каза ми: „Момче, не се давай! Бъди методичен! Върни си я, защото вие заслужавате да бъдете заедно“. Чуваме се почти всеки ден и в голяма степен дължа положително развитие на връзката си на него“, призна Калоян, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар