Катя от предишния сезон на "Игри на волята" помага на Калоян да се подготви за шоуто

Калоян залага на карта работата си и любовта, за да влезе в "Игри на волята". Той се включи във видео връзка в "На кафе" от Австрия и разказа повече за преживяванията си в предаването. Калоян разкрива, че се е записал за участие в предаването, но пандемичната обстановка му е попречила да осъществи мечтата си да влезе в шоуто. "Записах се за участие за втори кастинг. Избраха ме и се върнах в България, но тогава ситуацията беше много по-различна. Трябваше да бъда под карантина. А тези 14 дни оказаха огромно значение, защото изпуснах всички кастинги. И участието ми пропадна. От друга страна това ме амбицира за третия сезон. Записах се, минах всички етапи, участвах и сбъднах една своя мечта", каза Калоян.

За Катя

Той разкри и как се е запознал с Катя от втори сезон на "Игри на волята" и как тя му е помогнала в подготовката за предаването. "Катето е невероятен човек. Това, което се говори за нея, че е труден човек, не е вярно. Докато гледах втори сезон, се свързах с нея чрез Инстаграм. Исках да я подкрепя. Намерихме общ език. Започнахме да комуникираме. Прибрах се в България. Срещнахме се и си говорихме доста за игрите. Сглобихме страшно много пъзели. Тя ми обясняваше как се редят. Правеше ми макети, но в крайна сметка не наредих нито един… Влизайки последен в отбора, племето вече познаваше силните и слабите си страни, а аз трябваше тепърва да се доказвам", каза Калоян за познанството си с Катя.

За работата и любовта

Той залага на карта както работата си, така и любовта, за да влезе в "Игри на волята". "В един момент изгубих и двете. Защото точно когато трябваше да започне записването на предаването, хотелът, в който работех тогава, отвори след 7 месеца пауза заради коронавируса. Когато шефът ми се обади, и му казах, че не мога да се върна на работа, се разделихме. След края на участието ми във формата обаче, възстановихме отношенията си и отново съм на работа. Жената на сърцето ми е швейцарка и самата тя си има телевизия. Майка й и баща й я основават. Запознахме се в Тирол, но тя не можеше да приеме, че ще вляза в състезанието. Каза ми, че в телевизиите всичко се върти около интриги и любов и че трябва да избирам между "Игри на волята" и връзката си с нея. Когато излязох обаче, първото нещо, което направих, беше да й звънна. Но нямаше ответен отговор. Не искаше и да чуе за мен. Отне ми около три месеца, за да пробия и да завържем разговор. Най-много ми помогна Стоян от моето племе. [caption id="attachment_683003" align="aligncenter" width="300"]Калоян залага на карта работата си и любовта, за да влезе в "Игри на волята" сн. Инстаграм Калоян залага на карта работата си и любовта, за да влезе в "Игри на волята" сн. Инстаграм[/caption] Каза ми: "Момче, не се давай! Бъди методичен! Върни си я, защото вие заслужавате да бъдете заедно". Чуваме се почти всеки ден и в голяма степен дължа положително развитие на връзката си на него", призна Калоян, пише nova.bg.