Мира Добрева за Жоро Торнев: Не сме точно семейство, но и не сме разделени окончателно! Преглеждания: 11277

Мира Добрева открехна завесата около личния и си живот сн. Инстаграм
0
5/5 - (1 vote)

Известността пречи на Мира Добрева

Мира Добрева признава, че за нея телевизията е „изпитание“. „За мен телевизията е изпитание – на професионалния ми дълг, на силите ми, изпитание за уменията ми, за здравето ми дори. За мен телевизията е работа, на която се отдавам всецяло. Но знам, че сме взаимно заменяеми.

Винаги съм готова да си тръгна и тя винаги е готова да ме пусне. Само на основата на разбирателството и свободата едни отношения могат да се изграждат – независимо дали става дума за работни такива или за лични“, казва Мира, пише show.blitz.bg.

Добрева е категорична, че известността й пречи. „Вижте, как се усмихвам сега и зад тази усмивка се крият толкова противоречиви отговори… Откровена съм с Вас и затова Ви признавам, че на мен известността по-скоро ми пречи.

Ако бих могла, бих променила това обстоятелство. С годините все повече установявам, че ми липсва уединение и желанието никой да не ме познава се увеличава“, споделя Мира.

Добрева коментира и отношенията си с Жоро Торнев и разкрива какви са те в момента. „Знаете ли, и аз това се питам непрекъснато. Мисля, че не сме точно семейство, но и не сме разделени окончателно. Иначе отношенията ни са добри – ние сме духовно свързани и си помагаме, когато това е необходимо“, казва журналистката.

Мира споделя също, че и на нея пандемията й е повлияла, както и че е прекарала вируса и още не се е ваксинирала. „Да, разбира се, на кой не повлия това лепкаво чудовище… Толкова съдби промени, толкова хора погуби… Как да продължи човек напред не знае… Маски, спиртове, ваксини, страх, напрежение, очакване на нови и нови вълни… Да, повлия ми всичко това, но както всички останали хора, трябва да намерим начин да продължим напред.

Мира Добрева открехна завесата около личния и си живот сн. Инстаграм
Мира Добрева открехна завесата около личния и си живот сн. Инстаграм

Ваксината е един от тези начини… Иначе да – сблъскахме се с този вирус. Аз и Жорко се разболяхме. Жоро и Лори (дъщеря ми) – не. Те двамата вече са ваксинирани, ние с Жорко ще се ваксинираме до дни (предвид факта, че прекарахме вируса, тестовете показаха, че имахме три пъти над нормата антитела)“, казва Добрева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.