Сара Джесика Паркър втрещи с набръчкан корем (Вижте ужасяващия вид на актрисата – Снимки)

Гласувайте за статията

Стилистите трябва да са по-внимателни при избора на дрехи за актрисата

Сара Джесика Паркър снима продължението на „Сексът и градът” с пълна сила. А папараците понякога успяват да направят няколко кадъра от различни снимачни площадки.

Тоалетите на Кари Брадшоу 20 години по-късно, изглежда, вече са били обсъждани. Модните критици не бяха доволни от тях. Ако някога героинята на Сара Джесика Паркър се превърна в икона на стил и модел за подражание в продължение на много години, сега тоалетите й изглеждат смешни. Поне тези от тях , които виждаме на снимките на репортери и зад кулисите.

Снимка: Легион медия

Сега към неуспешните образи на звездата от поредицата е добавен още един моден провал. Папараците заснеха Сара Джесика в нова сцена в много ярък костюм. Но всички вече са свикнали с цветните и пищни тоалети на Паркър. Този път  не беше така. Късият топ оголи корема на възрастната актрисата. И изглеждаше ужасно. Все пак дизайнерите на костюми трябваше да вземат предвид, че Сара Джесика е на 56 години. И въпреки че тя запази моминската си хармония, възрастта си казва  своето. Може би недостатъците й трябвапе да се скрият, а не да се подчертават?

След първите сезони на Сексът и градът, Паркър възприе модните навици на героинята си. Ето защо вече две десетилетия нейните тоалети могат да се нарекат едни от най -екстравагантните и необичайни сред холивудските звезди. И до такава степен, че понякога изглеждат много странни, предават от wday.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар