Анджелина Джоли излиза на срещи, но без обвързване (Вижте повече)

Гласувайте за статията

След раздялата с Брад Пит Анджелина Джоли не бърза да се обвързва сериозно

Анджелина Джоли вече е готова за нова глава от живота си след като се раздели с Брад Пит през 2016-та година. 46-годишната актриса неотдавна беше заснета на вечеря с бившия си съпруг Джони Лий Милър.

Преди това Джоли беше видяна с музиканта The Weekend. Като цяло актрисата се е впуснала в света на срещите, докладват близки до нея, пише „Daily mirror“.

Според приятелите на Анджелина тя се опитва да навакса „загубеното време“, в което е била предимно майка и сега й е приятно да общува с нови хора. „Анджелина се забавлява толкова много в момента и компенсира пропуснатото. Тя въобще не държи да се обвързва отново, просто си живее живота“, казва източник пред „Us Weekly“.

Наскоро Анджелина призна, че има много ухажори, но предпочела да бъда сама за известно време. Джоли сподели, че децата й много са й помогнали да излезе от кризата покрай развода с Брад Пит и много се грижели за нея, предават от life.dir.bg.

Анджелина Джоли тръгна по срещи, но не бърза да се обвързва сн. Уикипедия

Анджелина Джоли тръгна по срещи, но не бърза да се обвързва сн. Уикипедия

„Имам 6 много способни деца. Събуждам се и първата ми мисъл е: „Трябва да проверя дали са ок“. Преди време беше обратното, те си мислеха: „Трябва да се уверим, че мама е добре“. Ние сме такъв екип, така че признавам – аз съм много благословена. Децата ми са готини хора“, каза Джоли.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар