Хороскоп за 21 октомври, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Сутринта няма да избегнете неразбориите. Не винаги ще ви е ясно над какво трябва да се съсредоточите. Ще загубите доста време, вместо да се занимавате с действително важните за вас неща. Ще ви се отдаде възможност да започнете нещо ново и интересно за вас. Дори и да ви изглежда прекалено сложно – действайте.

СКОРПИОН

Задава се интересен ден, през който ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно. Ще успеете да помогнете на хора, оказали се в сложна или деликатна ситуация. Ще се наложи на няколко пъти да променяте плановете си, но това по-скоро ще ви радва, отколкото огорчава. Вечерта е време за приятелски срещи и романтични авантюри.

СТРЕЛЕЦ

Ден за динамична и разнообразна работа. Добре ще се разбирате с околните и често ще убеждавате опонентите си за своите позиции. И всичко това ще го постигате без никакви усилия. Възможно е и ново начало на романтични отношения, които скоро ще започнат да играят важна роля в живота ви.

КОЗИРОГ

Очертава се един благоприятен ден. Ще постигнете добри резултати в много направления. Интуицията ще ви води какво трябва да приключите, и какво може да отложите. Добре ще се ориентирате в сложните материи и проблеми. Стари познати ще напомнят за себе си, като ще ви направят интересни предложения.

ВОДОЛЕЙ

Денят изисква особено внимание и по-обмислени решения, затова не бързайте. Не вярвайте на всичко, което чуете. Всяка информация е добре да бъде проверена, макар че ще ви отнеме доста време. Ще имате успех, ако действате самостоятелно. Имате възможност да решите някои финансови въпроси.

РИБИ

Напрегнат ден, през който ще се появят задачи, изискващи много внимание. Ще ви бъде трудно да разпределите приоритетите си, без да игнорирате нещо. Доверете се на интуицията си. Не е удачно да работите в група – действайте самостоятелно. Очаквайте предложения за работа.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар