Хороскоп за 21 октомври, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Звездите вещаят, че днес добре ще се справяте с всичко. С малко помощ от близки или приятели ще имате успех и в дела, които преди са били прекалено сложни за вас. Неочаквано пътуване ще обърка плановете ви за вечерта. Смяната на обстановката и необичайните срещи ще ви вдъхновят и ще ви помогнат да погледнете по друг начин на живота.

ТЕЛЕЦ

Очертава се един успешен ден. Всичко ще се получава така, както сте го планирали. Околните с удоволствие ви помагат, а някои от тях ще ви дават и интересни идеи. Интуицията ще ви казва кои от тях си струва да отложите във времето и с кои да се захванете немедлено. Няма да имате поводи за разногласия и спорове с околните.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще започне напрегнато, но това не трябва да ви тревожи. Позитивните тенденции бързо ще набират скорост и ситуацията ще се подобрява. Не са изключени интересни предложения, на които вие без дълго мислене ще се съгласите. Очаквайте приятни срещи и ползотворни разговори.

РАК

Каквото и да сте намислили, с каквото и да се занимавате днес, не бързайте. Предпазливостта няма да ви е излишна. Ще се случват нееднозначни, заплетени ситуации, които ще предизвикат промяна на плановете. Интуицията ще ви подскаже как да използвате новите обстоятелства.

ЛЪВ

Задава се един хармоничен ден. Влиянието на позитивните емоции се вижда във всички области. Вероятни са обстоятелства, които ще могат да решат въпроси, които в последно време не са ви давали покой. Възможни са неочаквани посещения, които ще ви зарадват. Познати ще ви донесат приятни новини.

ДЕВА

Днес с ентусиазъм ще се захващате с нови проекти и ще се справяте добре. Понякога обстоятелствата се нареждат както трябва, а друг път ще ви се получава, защото действате интуитивно и креативно. Ако ви потрябват партньори, лесно ще ги намерите. Вечерта отделете време за себе си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар