Цветанка Ризова заживя в баровски имот

Цветанка Ризова заживя в баровски имот
3.75 (75%) 4 votes

Журналистката демонстрирала високо самочувствие и маниери на примадона

От известно време насам водещата на предаването „Лице в лице“ – Цветанка Ризова, е новодомка.

Всеизвестен е фактът, че тя е една от най-скъпо платените телевизионерки в родния ефир.

Запознати издават, че водещата на „Лице в лице“ се е сдобила с чисто нов апартамент в елитния столичен квартал „Лозенец“.

Жилището на Цветанка Ризова се намира в глуха уличка до елитното 35-о СЕУ „Добри Войников“. Припомняме, че именно там учеше дъщерята на президента Румен Радев – Дарина.

Цветанка Ризова

Журналистката демонстрирала високо самочувствие и маниери на примадона

Ризова се е насочила не към старите кооперации в региона, а в блок ново строителство, където цените на квадрат са значително по-скъпи. Известно е обаче, че журналистката получава по 8 хиляди лева месечно заплата. Поради тази причина тя би могла да инвестира в имот, където си поиска.

Апартаментът ѝ бил просторен и стилно обзаведен. Съседите веднага забелязали звездното ѝ присъствие в кооперацията. Макар да изглежда скромна и неконфликтна, всъщност извън ефир Цветанка демонстрирала високо самочувствие и маниери на примадона.

Конфликтите й с околните са заради лошите й навици на шофиране

Най-много конфликти с живеещите наоколо имала заради лошите си навици на шофиране. Често се случвало да кара в насрещното или да паркира на забранени места. Въпреки забележките, които получавала, тя не си вземала поука. Сякаш напук на всички, продължавала да спира автомобила си върху тротоари и други непозволени зони. Била склонна да си плаща глобите, но да не губи време в лутане къде да остави колата си.

Съседи на журналистката не издават дали тя е заживяла във ВИП жилището си заедно с новия си ухажор. През лятото стана ясно, че тв звездата дружи с известен столичен адвокат. Двамата с него редовно се появяваха по светски и културни мероприятия и демонстрираха близост пред събралите се там хайлайф персони.

Цветанка Ризова обаче за пореден път отказва да вдигне завесата около личния си живот.
Така постъпи и при предходната си връзка с по-младия от нея лекар Веселин Йолов, с когото се разделиха тихомълком по неясни причини.
Преди това пък журналистката се разведе с бащата на сина си – бизнесменът Анатоли Георгиев. Журналистката така и разкри истинските обстоятелства покрай развода.

Освен жилището в „Лозенец“ от години се шушука, че тв водещата има и лятна хасиенда в българското Сен Тропе – Свети Влас.
Мълви се, че повелителите на курорта – предприемачите братя Диневи, лично подарили апартамента на журналистката. Тя всяко лято почива в този район на родното Черноморие, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара to “Цветанка Ризова заживя в баровски имот”

 1. Светльо Завистников

  окт. 21. 2021

  Аз на Ценцанка бих и дал 1 милион да си стои у къщи и да плете чорапи на известния адвокат Краси.Тя като мине по улицата и уличните псета почват да вият,а бременните котки абортират.

 2. Рататуй

  окт. 21. 2021

  Милата Джукеланка!Бразилски латиносериал.

 3. TemenujkaMadjarova

  окт. 22. 2021

  Е,и? А някои взимат и 15,000месечно и полза от тях никаква. Заслужила си е,а клюкарите да се пукат от злоба. Малко са възпитаните и интелигентни журналисти и водещи ,които са на едно и също разстояние спрямо различните събеседници.С една дума ,наистина безпристрастно .Вие може да искате да целува ръка тъкмо на вашите любимци? Но не го прави,затова говорите така за нея.

 4. Eлена

  окт. 23. 2021

  До:TemenujkaMad

  Наистина ли мислите,че има за какво да се завижда?!

Добавете коментар