Първата съпруга на Илия Павлов се венча отново Преглеждания: 30499

0
3/5 - (1 vote)

Двете с Дарина Павлова са приятелки

Първата съпруга на покойния бос на „Мултигруп“ Илия Павлов, отново е минала под венчилото.

Става въпрос за Антоанета Чергиланова, която е майка на най-голямата дъщеря на убития бизнесмен. Тя е вдигнала сватба наскоро, въпреки че е прехвърлила 60-те.

Вдовицата на Илия Павлов се омъжила за милиардер. Новият й съпруг се занимава със строежи на ултралуксозни сгради в Дубай. Заради бизнеса му и Антоанета се преместила да живее в арабското емирство.

Илия Павлов
Двете с Дарина Павлова са приятелки

Хубавото било, че и нейната дъщеря от брака ѝ с Илия – Венцислава, също е омъжена в Дубай за милионера от арабски произход Тарек Микнас.
Така двете се виждали значително по-често и Антоанета можела да помага на младото семейство за грижите за тяхната дъщеричка.

За сватбата на Чергиланова потвърди и самият баща на Илия Павлов – Павел Найденов. Той разкри, че не е получил покана за церемонията, но въпреки това бил в отлични отношения с първата си снаха. Тя редовно му се обаждала, интересувала се от него и през годините нито веднъж не му е поискала пари, макар да разполагал с цяло състояние.

Найденов е в прекрасни отношения и с втората жена на сина си – Дарина Павлова. Тя също му звъняла по телефона. Преди силите да го напуснат, ѝ ходел на гости в Италия.
Сега чакал тя да го посещава, но се случвало рядко, защото непрекъснато обикаляла по света.

Двете с Дарина ходят заедно на почивки

Изненадващо е, че двете жени на покойния бос на „Мултигруп“ не са на нож, а тъкмо обратното. Дарина и Антоанета са първи приятелки и дори ходят по почивки заедно. Напрежение между тях никога не е имало, дори и след внезапната му смърт, когато империята за милиони трябваше да бъде поделена между всичките му живи наследници.

Антоанета никога не е ламтяла за парите на бившия си мъж, защото е дъщеря на небезизвестния генерал Петър Чергиланов, който вече не е между живите.
Двамата с Илия се запознали и влюбили като студенти във Висшето училище по физкултура, макар тя да била с няколко години по-голяма от него.

Интересното е, че Илия и Антоанета два пъти се женили и развеждали, преди той да я смени с напористата Дарина.
Първата раздяла се случила само година и половина след като минали под венчилото през далечната 1981-ва. Бащата на булката бил против разгулния живот на зет си и не могъл да преглътне, че е дал ръката ѝ на прелюбодеец.

Повлияна от мнението на високоуважавания си родител, тя напуснала Павлов. За огромно съжаление на баща си, тя издържала далеч от Павлов едва година.
За да не тръгнат отново слухове, двамата пак решили да сключат брак, а през 1987-а станали родители на дъщеричка.

Появата на Венцислава обаче не успяла да задържи вниманието на боса върху семейството и този път пътищата им с Антоанета се разделили завинаги. Така нейното място било заето от далеч по-амбициозната Дарина, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.