Суета: Благой Георгиев усилено опъва бръчки! (още подробности)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев опъва бръчки на аванта!

Футболистът Благой Георгиев за пореден път демонстрира суета и опъна бръчки с лазер. Джизъса, както е познат в светското пространство, се подложи на редица процедури, за да заличи няколко години от лицето си.

Благой Георгиев

Благой Георгиев се подмладява

Запознати издадоха, че той вече си е сложил и ботокс, което е нещо традиционно за известните у нас. Той сам се похвали с извършените интервенции, като дори си качи снимка в личния си профил социалната мрежа Инстаграм.

Кадърът пък ясно отговори на много от последователите му, че той се разкрасява на бартер и срещу реклама, без да плаща и лев.

Припомняме ви, че от много време насам Благой припечелва именно като инфлуенсър, както той така и половинката му Златка Райкова. Блондинката подпомага семейния бюджет и с бранд за дрехи, който развива у нас от дълги години.

Самият Благой също направи няколко опита да развива собствен бизнес, като преди година обяви, че пуска футболна академия и взе да управлява няколко игрища в района на столицата.

Месец след обявяването обаче не се чу нищо повече нито за академията, нито за стопанисваните игрища. Вместо да учи децата на футбол, Георгиев залага на развиването на социални мрежи, където припечелва по няколко хилядарки от различни реклами, пише вестник „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар