Жената на Звезди от Ахат втрещи с разкрития! (още подробности)

Гласувайте за статията

Силвия е втората жена на Звезди от Ахат!

„Простирам със слънчеви очила, защото имам алергия от слънце. И като ходя на море, постоянно съм с пижама и балсами по лицето като някаква мумия“. Това каза жената на Звезди от Ахат – властната директорка на детска градина от сериала на бТВ „Татковци“, Силвия Драгиева.

Звезди от Ахат

Жената на Звезди от Ахат с неочаквани признания

Актрисата през смях разказва, че по време на снимките на сериала са пили истинско шампанско, не имитация. „И се бяхме напили, едва се прибрах“, смее се Силвия.

40-годишната актриса не обича да напуска страната, защото има страх от отвличане. „Тази година обаче мисля да направим пътешествие до Трансилвания, дано се осъществи“, смее се втората жена на Звезди от Ахат.

Като най-запомняща се случка в живота си тя определя пререканията си с професор Стефан Данаилов.

„Когато кандидатсвах за неговия клас в НАТФИЗ, той поиска да изиграя жена, която е посетила лош ресторант и да си представя, че след това съм получила стомашни проблеми.

Казах, че не искам по този начин да представя образа, а да го сменя – да съм посетила хубав ресторант и да съм супер доволна, а не ходя до санитарния възел през три минути. Той побесня и така и не ме прие в класа си. След това учих в колежа „Любен Гройс“, разказва Силвия, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар