Йорданка Христова и Лили Иванова заедно на почивка! (събраха се)

Йорданка Христова се събра със сестра си
0

Йорданка Христова и Лили Иванова в Турция!

Йорданка Христова най-накрая се събра с Лили Иванова и двете дори заминаха на почивка в Турция, откъдето скоро се върнаха.

Йорданка Христова
Йорданка Христова се събра със сестра си Лили

Лили Иванова обаче не е примата на естрадата, а сестрата на певицата и адашка на колежката й, с която Данчето не е в най-перфектни отношения. Каката на Йорданка от 30 години живее в Калифорния, а от три не се беше виждала със сестра си.

Съвпадението на имената на родственицата на Данчето и нейната колежка Иванова създава куп куриозни ситуации. Сестрата на Христова отдавна се установява отвъд океана, където изкарва прехраната си като здравен работник. От десетилетия се е устроила в САЩ с цялото си семейство и няма никакви намерения да се връща в България.

Лили е с две години по-голяма от певицата и през 2021 празнува 80-годишен юбилей. Сега ще остане в София още няколко седмици, а след това отлита отново за Америка. С Йорданка имат много силна връзка и въпреки огромното разстояние досега винаги намират начин да се видят поне веднъж в годината.

Пандемията обаче нарушава традицията. Предпоследната им среща беше преди три години, когато певицата направи голям самостоятелен концерт „Моят път“ в зала 1 на НДК, а сестра й си дойде специално за спектакъла от Америка.

И макар каката да няма гласовите данни на Данчето, познава музикалния бранш в детайли, защото е пряк свидетел на ранните успехи на Христова. Години наред е неин импресарио, един от първите на частна практика в ранните години на соца. Става и неин шофьор, води преговори с Импресарска агенция и Концертна дирекция.

Именно Лили е причина Данчето да изгрее на голямата сцена. Голямата сестра вижда навремето афиш за прослушване на млади таланти и я навива да се яви на прослушването, пише столичен вестник.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.