Благой Георгиев опъва бръчки на аванта (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Благой Георгиев демонстрира суета за пореден път

Футболистът Благой Георгиев за пореден път демонстрира, че е суетен, не по-малко от съпругата си Златка Райкова. Той опъна бръчки с лазер. Джизъса, както е по-познат в светското пространство, се подложи на куп процедури, за да заличи няколко години от лицето си.

Запознати издават, че Благой вече си е сложил и ботокс, което е нещо напълно нормално за известните у нас. А Джизъса сам се похвали с извършените интервенции в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм като си качи снимка.

Кадърът ясно отговори на много от последователите му с мрежата, че той се разкрасява на бартер. Благой не плаща нито лев за подобренията по лицето си, но за сметка на това прави реклама в профила си на извършената процедура.

Благой от дълго време припечелва именно като инфлуенсър, както и половинката му Златка Райкова. Блондинката подпомага семейния бюджет и със собствен бранд за дрехи, който развива у нас от дълги години, пише „Телеграф“.

Самият Благой също направи няколко опита да развива собствен бизнес. Преди година той обяви, че пуска футболна академия и взе на управлява няколко игрища в района на столицата. Месец след обявяването обаче не се чу нищо повече за този бизнес на Джизъса.

Благой Георгиев опъва бръчки на аванта сн. Инстаграм

Благой Георгиев опъва бръчки на аванта сн. Инстаграм

Вместо да учи децата на футбол, Георгиев залага на развиването си като инфлуенсър в социалните мрежи, където припечелва по няколко хилядарки от различни реклами, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар