Бомба: Гери-Никол забърса бившо гадже на Мария! (още подробности)

Гери-Никол взе бившия на Мария
1

Гери-Никол и Мария май делят общ мъж!

Сърчица и обяснения в любов хвърчат от устата на Гери-Никол. Адресирани са към ушите на нов мъж в живота й. „Никой не може да ни спре, защото нашата любов е истинска! И няма ала-бала! Обичам те!“, казва в еуфория Яката дупара.

Гери-Никол
Гери-Никол взе бившия на Мария

Новият й се казва Мартин Гешев и не е непознато лице от редиците на родния хайлайф. Изписаният фотомодел няма нищо общо с бившата голяма любов на Гери-Никол ММА боеца Дани Илиев.

Един от най-любопитните коментари под общата снимка и обяснението в любов на Гери-Никол и Гешев идва от… Мария!

Чалгаджийката пуска виртуални сърчица на колежката си и красавеца. Коментарът на Мария не минава незабелязан и фенове отбелязват: „Няма такъв сарказъм!“.

Причината да намекват за пикантерия е, че Мартин Гешев и Мария бяха изключително близки през 2020-а. Двамата постоянно обикаляха заведения, снимаха се заедно прегърнати, Мария нежно облягаше глава до неговата и сега злите езици смятат, че Мария се подиграва с любовните излияния.

Други пък смятат, че и с Мария, и с Гери-Никол Мартин няма нищо интимно, а само безкрайно добри приятели и се лигавят със сърчица и прегръдки в онлайн пространството, пише вестник „България Днес“.

1 коментар
  1. Свинската глава и задник казва

    Сланинестото джудже с огромния сланинест задник и проскубана мазна глава дебела, не спря да си пукса измислени стати пълни с лъжи измисление от нея и тоя, ще и бие шута както всики на, които плащаше за да лъжат, че са и гаджета. Маните я тая подметка прадлива, занимава хората с жалкия и искапан, както нея живот и ни го навира в очите, всеедно на някои му пука за това недораумение. Което е супер жалко и некадърно и не става за нищо. И после орева и опардя всичко, че и казвали че е бездарна отрека, а много добре зна,е че е таква и без да и го кажат.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.