Елизабет Втора отложи пътуване до Северна Ирландия (Болна ли е?)

Гласувайте за статията

Елизабет Втора отложи планирано пътуване по лекарски съвет

Кралица Елизабет Втора отново е послушала своя лекар. Само преди няколко дни стана ясно, че тя се е отказала напълно от алкохола по препоръка на лекаря. Сега Елизабет Втора е приела „неохотно“ съвета на лекарите си да отмени пътуване си до Северна Ирландия.

То беше планирано за сряда и четвъртък, съобщиха от Бъкингамския дворец, цитирани от CNN и „Дейли мейл“. В изявлението от двореца се казва, че кралицата е посъветвана да си почине през „следващите няколко дни“. А източник, близък до кралското семейство, е казал пред CNN, че случаят „не е свързан с Ковид“, предават от life.dir.bg.

95-годишната кралица, която преди няколко дни се появи с бастун на публично място и разтревожи британците, се чувства добре като цяло. „Нейно Величество е в добро настроение и е разочарована, че вече няма да може да посети Северна Ирландия, където трябваше да поеме поредица ангажименти днес и утре“, се казва още в изявлението на двореца.

„Кралицата изпраща най-топлите си пожелания към народа на Северна Ирландия и очаква с нетърпение да го посети в бъдеще“.

Причината за отлагането на пътуването все още не е оповестена официално. Възможно е Елизабет Втора да се е преуморила, защото предните дни е имала доста натоварена програма. Вчера тя е била домакин на голяма световна инвестиционна среща в замъка Уиндзор.

Елизабет Втора отлага пътуване до Северна Ирландия по съвет на лекар сн. YouTube

Елизабет Втора отлага пътуване до Северна Ирландия по съвет на лекар сн. YouTube

Стана ясно също, че освен, че се отказва от алкохола, кралицата отказва да приеме и наградата „Възрастен човек на годината“, защото се чувства млада.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар