Владо Карамазов за снимките на „Сървайвър“ на Филипините: Беше като някаква утопия!

Гласувайте за статията

Владо Карамазов разказа за приключенията си на Филипините

„Сървайвър“ се завръща на екран, а Владо Карамазов пак е в ролята на водещ на най-екстремното риалити в родния ефир. Този сезон снимките са направени с нови, модерни технологии и зрителите ще могат да се потопят изцяло в красотата на Филипините.

„Хората са много бедни и много щастливи. Те живеят в изключителна бедност и са много чисти – живеят в мизерия, пък миришат на хубаво, аз съм влюбен в тези филипинци“, сподели Карамазов.

„Върнахме се 12 години по-късно отново във Филипините и в тези времена да се върнеш на подобно място си е голямо събитие, защото там е невероятна красота. Мястото, на което снимахме, е национален парк, изключително защитена местност, суперчисто, непокътнатата природа и около нас имаше много малки рибарски селца, които сега бяха станали много големи.

Това беше много, много странно за мен. Но с течение на времето започнах да си припомням, че сме снимали на различни локации. Тези два месеца бяха като някаква утопия, защото много бързо човек свиква да не се занимава с Ковид-19 и битовизми.

Преди винаги много съм се притеснявал по време на предаването, а сега ми беше много спокойно. Освен това не се случваха абсолютно никакви инциденти, всичко беше много спокойно“, разказа от Карамазов.

Фотография

Актьорът се занимава и с фотография. Той споделя, че се отнася доста критично към кадрите, които прави. „Много ме е страх да не насаждам лош вкус, тъй като аз имам последователи в социалните мрежи. В България лошият вкус е навсякъде и всеки си мисли, че не насажда, но го прави“, смята Владо.

На него му отнема около година, за да разбере за себе си, че не е лош пример в социалните мрежи. Карамазов печели много конкурси и награди със своите фотографии, а сега желанието му е да снима малко по-друг тип фотография. Той иска да разказва фотоистории на хората.

Пак покрай фотографията му се налага да запише и прозвището си Карамазов в документите си за самоличност. Малко хора знаят, че истинското му име е Владимир Александров. А сега вече в личната му карта фигурира и името Карамазов. То е добавено с тире, предават от ladyzone.bg.

Владо Карамазов разказа за приключенията си на Филипините сн. Инстраграм

Владо Карамазов разказа за приключенията си на Филипините сн. Инстраграм

Това се наложило, тъй като няколко пъти не му дават заслужената награда, защото по документи е Александров и няма как да докаже, че Карамазов се отнася за него. Затова колежката му Теодора Духовникова става свидетел в съда и той вече е Владимир Александров-Карамазов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар