Томас Маркъл подигра Меган и Хари: Време е да пораснете, а не да се криете като деца!

Гласувайте за статията

Томас Маркъл с остри критики срещу Меган и Хари

Томас Маркъл отправи поредна порция критики срещу Меган и Хари. Тъстът на херцога на Съсекс се подигра на двамата и заяви, че Меган е постъпила недостойно като е превърнала брака си в машина за пари.

„В момента Хари не прави нищо друго, освен да кара колело в квартала, в който живее. Меган също се промени и вече не е детето от онова време. Но това, което прави е детинско. Няма да спра да давам интервюта докато не говори с мен. Рано или късно ще се наложи да се срещнем“, заяви 77-годишният Томас Маркъл.

„Децата ще пораснат без да знаят, че имат две семейства. Това е много повече от отношенията между Меган и мен. Крайно време е тя и съпругът й да разберат, че не може да се постъпва така със семейството. Те превърнаха всички в машина за пари“, твърди Томас Маркъл.

По думите му, дъщеря му много се променила когато срещнала принц Хари. А също така е отдалечила и други членове на семейството му от него. „Не знам къде е и бившата ми съпруга. Опитах да се свържа няколко пъти с Дория, но не знам къде е в този момент. Не мисля, че е в Лос Анджелис или с Меган и Хари. Опитах да я потърся, но не я открих“.

„Не знам какво промени Меган. Никога досега не е била такава“, споделя разочарованият баща.

Той се надява да се помири с дъщеря си и двамата да успеят да оправят отношенията си. Най-вече обаче, Томас Маркъл се притеснява, че няма да може да вижда внуците си един ден, пише „Дейли мейл“.

Томас Маркъл с нов удар по Меган и Хари сн. Инстаграм

Томас Маркъл с нов удар по Меган и Хари сн. Инстаграм

Бащата смята, че Меган се опитва да превърне живота си в машина за пари. И това силно го разочарова. „Ние сме на етап, в който трябва да пораснем и да поговорим. И то преди да е станало твърде късно“, добавя още той.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар