Кейт и Уилям отлъчват Шарлот и Луи от короната: Не искаме да са придатъци на Джордж като Андрю!

Кейт и Уилям отлъчват Шарлот и Луи от короната: Не искаме да са придатъци на Джордж като Андрю!
4 (80%) 1 vote

Кейт и Уилям отлъчват Шарлот и Луи от двореца

Кейт и Уилям са силно притеснени за живота и бъдещето на децата си. Кралското семейство смята да отдели принц Луи и принцеса Шарлот от брат им – принц Джордж и да остави само най-големия си син като член на двора. Малките ще трябва да създават собствени кариери, а не да разчитат на издръжка от короната.

Камила Томини, която е близка до кралското семейство, споделя, че двойката има нужда от промяна и се страхуват за бъдещето на двете си деца. „Говорейки за бъдещето на Шарлот и Луи, Кейт и Уилям са категорични, че не искат двамата да са придатъци на Джордж. Той вече е приел съдбата си на бъдещ крал, но брат му и сестра му няма да останат под прожекторите. Херцозите на Кеймбридж държат на компактното семейство и ще отделят децата колкото се може по-рано от кралския дворец. Двамата не искат да видят как любимите им потомци вървят по стъпките на Андрю или някой от другите членове на фамилията. “

Това обаче е много сложно, тъй като двете деца са членове на семейството на бъдещия крал. И ще трябва много внимателно да балансират между кралските задължения и личния си живот. Мнозина предполагат, че Кейт и Уилям ще опитат да им дадат възможност да бъдат нормални като Беатрис и Йожени. Двете принцеси работят за короната, но всяка има и собствена кариера на която разчита, за да се издържат. И да не са в тежест на данъкоплатците.

Кейт и Уилям сн. Инстаграм

Кейт и Уилям сн. Инстаграм

„Принц Уилям не иска Луи да върви по стъпките на чичо си – принц Хари или принц Андрю. Нито Шарлот да сподели съдбата на принцеса Ан. Двамата с Кейт отсега планират да осигурят възможност за независими кариери на децата си. Джордж вече е приел съдбата си, но това не означа, че другите им деца няма да имат нормален живот“, завършва Камила пред „Дейли мейл“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар