Криско учи 2-годишната Амая на английски (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Криско се представя като образцов баща

Рапърът Кристиан Талев-Криско се представя като образцов баща. Той сам учи дъщеричката си Амая на английски език. Малката принцеса е едва на две годинки, но вече смело повтаря думичките, които й казва звездният й татко.

Това става ясно от краткото видео, което Криско пусна в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм. В клипчето рапърът повтаря няколко пъти думичката „peace“, която в превод означава „мир“, а Амая доволно повтаря след него. Криско, разбира се, хвали малката си принцеса и й се усмихва.

Видеото със заниманията на баща и дъщеря бързо събра положителни коментари в нета. Повечето онлайн  потребители поздравиха Криско за вниманието, което обръща на наследничката си. Рапърът получи поздравления и за това, че учи Амая на чужди езици от малка, пише „Телеграф“.

Още от раждането на дъщеричката си Криско няколко пъти заяви, че използва всяка свободна минута, за да е близо до семейството си. През март тази година то се увеличи с още един член. Тогава на бял свят се появи и синът на рапъра и половинката му Цвети – Даниел.

Криско учи 2-годишната Амая на английски сн. Инстаграм

Криско учи 2-годишната Амая на английски сн. Инстаграм

Заради пандемията от коронавирус изпълнителните работят много по-малко, а това позволява на певеца да прекарва повече време с децата си. Той неведнъж е споделял, че много помага на Цвети в грижите за малчуганите и с удоволствие сменя памперсите на наследниците си и ги храни, предават от hotarena.net.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Krisko (@kriskobeats)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар