Синоптичката Стефани взриви ефира на Нова тв (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Вече се е снимала за топ списания у нас

Новото попълнение в редиците на синоптиците в Нова тв – Стефани Обадяру, взриви ефира на медията.

След дебюта й в понеделник, днес Стефани лъсна в ранна заран, облечена в огнен минижуп.

Стефани

Вече се е снимала за топ списания у нас

Красавицата, която дебютира в ефира на медията едва вчера призна, че притеснението тогава е взело връх.
Към днешна дата екзотичната девойка е решила да предразположи явно както себе си така и зрителите.

Рано тази сутрин, Стефани се появи пременена в червена рокля, която бе с дължина доста над коляното. Тоалетът бе гарниран с усмивка. В този си вид Стефани разкри какво време ни очаква през идната седмица. Дали обаче зрителите са слушали прогнозата или са били запленени от шоколадовите й бедра, няма как да отговорим със сигурност.

Припомняме, че в края на вчерашното издание на „Здравей, България“, Виктор Николаев разпита Стефани как й се е сторил първият работен ден. Тя на свой ред призна, че е била доста притеснена, но всичко й харесва.

Стефани

Любопитен факт е, че въпреки скромните си 22 години, Стефани Рубен Обадяру вече се е снимала за топ списания у нас. Модел е от пет години, като сбъдва детската си мечта.
Другата ѝ голяма цел била телевизията и вече е в актива ѝ. Екзотичната си красота дължи на микс от гени – майка българка и баща нигериец.

Израснала е в ж.к. „Люлин“ и е завършила испанска гимназия. Към днешна дата учи „Неформално образование“ в Софийския университет. В свободното си време се занимава професионално с танци, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар