Хороскоп за 19 октомври, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ
Денят ще се окаже добър не само за вас, но и за вашите близки. Ще намерите начин да ги развеселите, да помогнете на тези, които се намират в трудна ситуация и да подскажете на обърканите как да продължат. Осъзнавайки, че хората около вас се нуждаят от вашата подкрепа, можете да оставите настрана собствените си дела.
СКОРПИОН
Забързан ден. Ще трябва да свършите много работа, а понякога ще трябва да мислите и за няколко неща едновременно. Хората около вас ще се намесват във вашите дела по-често от обикновено, но това няма да ви дразни. Със сигурност ще почувствате изтощение и умора. Важно е да направите пауза навреме.
СТРЕЛЕЦ
Денят е подходящ за сключване на сделки или за срещи с роднини и обсъждане на общи планове. Дори и преди да не е било възможно да се споразумеете, днес ще намерите решение, което ще хареса на всички. Вдъхновени сте от възможността да зарадвате близките си.
КОЗИРОГ
Независимо как се развиват нещата днес, вие трябва да останете спокойни и да използвате здравия разум. Не се поддавайте на емоции, не следвайте мимолетните си желания и не правете глупости. Но вършете чудесна работа с това, което изглежда почти безнадеждно за другите.


ВОДОЛЕЙ 
Страхотен ден за сериозни решения. Струва си да ги вземете сами. Така ще видите по-ясно както целта си, така и пътя, който води до нея. Съветите на другите могат да ви объркат, така че следвайте интуицията си. Можете да загубите ценно време, като ги обмислите. В Денят ще бъде благоприятен за общуване като цяло. 
РИБИ
Днес ще бъдете много наблюдателни и ще обръщате голямо внимание и на дреболиите. Денят е подходящ за учене. Лесно ще се съсредоточавате и ще запомните всичко, което може да ви бъде полезно. Дългоочаквана визита ще ви изненада, но ще ви донесе незабравими мигове.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар