Хороскоп за 19 октомври, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ОВЕН

Очертава се един социален ден. Вероятно ще откриете нови приятели и ще се помирите с тези, с които наскоро сте били в конфликти. Хората около вас ще ви простят някои дребни грешки и прибързани думи. Дори и да имате разногласия, те няма да доведат до разгорещени спорове или конфликти.
ТЕЛЕЦ
Денят ще бъде натоварен. Ще ви се отдаде възможност да помогнете на човек, който е попаднал в трудна ситуация. Въпреки че около вас може да има объркване и суматоха, вие ще запазите самообладание, няма да се поддадете на емоциите и ще вземете правилните решения.
БЛИЗНАЦИ
В началото на деня са възможни леки недоразумения и напрегнати моменти, в които няма да ви е лесно да запазите спокойствие. Важно е да не се водите от емоциите, да не казвате или правите нещо, за което по-късно може да съжалявате. Тъй като не сте в кондиция, заложете на рутинни дейноости.

РАК
Кратка почивка изобщо няма да ви навреди. Вие не само ще се възстановите, но и ще помислите върху важни въпроси, които ще разгледате следващата седмица. Това време е подходящо и за срещи с приятели. Ще ви хареса да общувате с хора, които ви познават добре и ви разбират.


ЛЪВ
Как ще протече този ден до голяма степен ще зависи от настроението и отношението ви към случващото се. Опитайте се да се възползвате от възможностите, които се отриват пред вас. Не харчите получените пар, това ще ви помогне да избегнете бъдещи затруднения. 
ДЕВА
Днес няма да бъде възможно да избегнате вълненията и смущенията. Въпросът не е толкова в събитията, които се случват, а в нестабилността на емоциите ви. Именно заради тях ще реагирате остро на всичко, което се случва около вас. Полезните дела, дори и най-простите, ще отвлекат вниманието ви и ще ви разсейват.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар