Силвена Роу получи златна виза за Обединените арабски емирства (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Силвена Роу получи голямо признание

Силвена Роу получи голямо признание. Правителството на Обединените арабски емирства я почете със златна виза, която важи 10 години. Причината за това са заслугите й за обогатяването на кулинарната култура в страната.

Самата Силвена съобщи новината в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Тя разкри, че това значи много за нея. „Пристигнах в Дубай преди 8 години, без да знам какво да очаквам, но през следващите дни и седмици бързо ми стана ясно, че това е място, където щастието може да се постигне, пълно с възможности и където управляващите имат визия за бъдещето и са водени от добри намерения и щедрост“, пише Силвена в мрежата.

Тя е родена в Пловдив. Но още в младежките си години заминава да живее в Западна Европа. Писала е кулинарни статии за „Гардиън“ и е участвала в различни кулинарни предавания в британската телевизия.

В България Силвена е най-известна от предаването „Мастършеф“, в което е част от журито. В статията, която Роу е споделила със своите фенове в социалната мрежа, се посочва, че тя е една от малкото жени съдии в „Мастършеф“, предават от ladyzone.bg.

В Инстаграм Силвена посочва, че пътят й не е бил лек, но тя е благодарна за признанието на Обединените арабски емирства. Роу обещава да продължава да работи, за да продължава страната да бъде лидер на световната кулинарна сцена.

Силвена Роу получи златна виза за Обединените арабски емирства сн. Инстаграм

Силвена Роу получи златна виза за Обединените арабски емирства сн. Инстаграм

Към публикацията на Силвена в мрежата заваляха хиляди честитки и поздравления за наградата от нейните приятели и последователи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар