Анита Мейзер е в болница, бере душа (ФОТО)

Гласувайте за статията

Не става ясна причината за състоянието й

Оказва се, че Анита Мейзер е в болница и бере душа.

Така и не става ясна причината, която е довела до това й състояние.

Анита Мейзер, която преди 4 години уби мъжа си Николай Димов по време на садо-мазо секс, легна болна. Мургавата секс бомба публикува снимки от болница в Санта Барбара. Дори и тя самата обаче не уточни причината за влошеното си здравословно състояние.

Анита Мейзер

Не става ясна причината за състоянието й

„Приятели, близки, познати и непознати. Благодаря за молитвите които правите за моето бързо възстановяване. Вярвам че ще бъда добре, но само Всевишния знае това. Лошото идва за секунди, а доброто понякога отнема дълго време да ни навести.

Най-неканената „гостенка” е Смъртта и тя идва, когато си реши… Моля се Бог да е с вас, но и вие се сещайте всеки ден за него и се молете ако може за мен, но и за вас и всички ваши близки. Прегръщам ви”. Това пише под кадъра от болничното си легло Анита.

Последователите й в социалната мрежа предполагат, че варненката е била повалена от тежък COVID-19. Част от тях й пожелават бързо оздравяване. Разбира се не липсват и такива, които злорадстват, че съдбата си отмъщава на убийцата.

Ден преди да легне болна, Айше Желева, както е истинското име на мургавелката, се похвали, че е била в имението на Майкъл Джексън и обикаля из САЩ.
Тя дори отвори дарителска сметка за да продължи да пътува. Мейзер призна, че за целта й трябват 5 000 долара и помоли за помощ, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар