Джеймс Бонд и Пепеляшка! Кейт и Уилям с най-бляскавата си поява на червения килим (Вижте приказните им образи – Снимки)

Джеймс Бонд и Пепеляшка! Кейт и Уилям с най-бляскавата си поява на червения килим (Вижте приказните им образи – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Двойката направи най-бляскавата си поява за тази година

Появата на Кейт и Уилям винаги е била обект на дискусия и модел за подражание. И напоследък херцозите  надминаха себе си.

Ако по -рано Катрин се обличаше почти перфектно, но по -скоро скучно, сега тя постепенно се превръща в истинска кралица, способна да засенчи всякакви световни звезди. Спомнете си как събра погледите със своята луксозна златна рокля на премиерата на „Смъртта може да почака“! Или пък с ярките палта и безупречно стилни панталони, в които тя излезе тази есен.

И сега, изглежда, Уилям също реши да усъвършенства стила си – и двамата с Кейт се стремят към холивудския блясък.

Снимка: Splash / Gallo изображения

Херцозите на Кеймбридж организираха първата по рода си награда Earthshot в Лондон и бяха нейни домакини. По килима, който в духа на събитието, бе в зелено, а не в червено Уилям се появи в кадифен тъмно изумруден костюм. Феновете го сравниха с Джеймс Бонд. Тази асоциация беше подсилена от факта, че Даниел Крейг присъства на неотдавнашната премиера на новия „Агент 007“ в същия кадифен смокинг, само, че в розов нюанс.

СнимкиЛегион медия

Мидълтън избра нежна пастелна рокля на Alexander McQueen, която тя допълни с искрящи високи токчета с кристали и  златен колан. „Като Пепеляшка на бала!“ – възхитиха се феновете на херцогинята на Кеймбридж.

Модните критици нарекоха появата на тази двойка най -бляскавата, ако не в цялата история на брака им, то поне за последната година. Можем само да гадаем с какви модни образи Кейт и Уилям ще ни изненадат следващия път, предават от wday.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар