Не е за вярване! Топ журналиската Мария Цънцарова…

Била привикана в полицейското управление да дава показания
0

Била привикана в полицейското управление да дава показания

Топ журналистката Мария Цънцарова е известна в телевизионния бранш с болезнената си амбициозност.

Разследващата репортерка е кадърът, който Би Ти Ви постоянно мята като пинг-понг топка из медията.

Мария Цънцарова
Била привикана в полицейското управление да дава показания

По стечение на обстоятелствата, чаровната блондинка от Карлово е запълвала всякакви липси в медията. Мария Цънцарова е партнирала на Антон Хекимян в сутрешния блок, отменяла е Светослав Иванов в „120 минути“ и Цветанка Ризова в „Лице в лице“. За никого не е тайна, че от миналия месец вече е водеща в новия сезон на „Тази събота и неделя“.

Желанието на журналистката да се докаже в професията си обаче граничи с абсурда. Тя е работохолик до мозъка на костите си и най-редовно близките й страдат от отдадеността й към задълженията й в телевизията. Най-често потърпевш от това е съпругът й Симо Голев. Двамата се знаят още от училище, но се залюбват в студентските си години.

Заради амбицията на Цънцарова да изпъкне сред останалите в нюзрума на Би Ти Ви, преди години тя пропуснала рождения си ден.
Вместо най-верните си приятели, събрали се да полеят празника й, предпочела да отиде на снимки. Нещо повече – вместо във вдигане на наздравици, вечерта за напористата журналистка преминала в полицейското управление, където била привикана да дава показания.

„Всички се бяхме събрали, а тя отиде на снимки, уж за половин час, да отметне малко работа. В крайна сметка бе извикана на разпит заради човека, когото разследваше. И двамата стигнаха до Районното. Ние чакахме до полунощ, празнувахме без нея. По-късно разбрахме, че същата вечер Симо е трябвало да й предложи брак, защото там бяхме най-близките й хора. Това все пак се случи, но месец по-късно, на неговия рожден ден“. Това разкриват двете й куми и най-верни дружки в тв средите – Надя Ганчева и Марина Стоименова.

Двете репортерки неведнъж са били поставяни на втори план от водещата на „Тази неделя“. Спомнят си и за друг случай, в който трите отишли на море. Мария Цънцарова обаче прекъснала почивката им, след като журналистическият й нюх внезапно се пробудил на плажа. Мария извикала оператор, за да направи репортаж за… плуващи коне, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.