Владимир Путин нахока американска журналистка: Красива си, но не ме слушаш!

Гласувайте за статията

Владимир Путин нахока американска журналистка

Владимир Путин е добре известен като ценител на женската красота, въпреки че умее да пази личния си живот в тайна. Президентът на Русия обаче не само управлява страната с желязна ръка, но няма проблем да постави на място и красиви американски репортерки, когато не го слушат. Куриозната ситуация от последното му интервю влезе в новините. А как президентът се скара на репортерката, че не внимава по разговора им, определено се превърна в любима тема за закачки в таблоидите.

Репортерка на CNN попита Владимир Путин как Европа може да повярва, че Русия е надежден енергиен партньор, ако не доставя газ по тръбопровода.

Руският президент очевидно се подразни от въпроса и започна да критикува събеседничката си.

„Тя е красива и сладка. Аз казвам едно, а тя отговаря с нещо съвсем различно, сякаш изобщо не чува това, което казвам“ – каза той. Това видимо смути водещата, която се постара да го убеди, че слуша и то много внимателно.

Въпреки неловкия момент, красавицата все пак получи отговор на въпроса си.

Путин реши да повтори това, което вече беше казал.

„Току -що казахте, че не изпращаме газ в Европа. Грешите, вие и всички, които разпространяват подобна информация в медийте. Увеличихме доставките за Европа. Като цяло Русия увеличи доставките на газ за Европа с 15%. Други доставчици намаляват доставките с 14 милиарда кубически метра. Доставчиците в САЩ са отговорни за намаляване наполовина на доставките. Казах ли нещо, което е трудно за разбиране? Чу ли ме този път?“, завърши той.

Владимир Путин сн. You Tube

Владимир Путин сн. You Tube

Реакциите на президента не бяха посрещнати с особен възторг, но това не е първия път, когато Путин си позволява подобни куриозни ситуации. Преди няколко години, докато отговаряше на въпроси, той доста шокира водещия на предаването, в което участва. „Един приятел наскоро ме попита дали съм щастлив и обичан. Отговорих му „Да, аз съм щастлив, обичам и съм обичан!“, с което разпали слуховете, че се е оженил за Алина Кабаева след развода с Людмила.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар