Принц Чарлз забрави Хари: Уилям е гордостта на живота ми!

Принц Чарлз забрави Хари: Уилям е гордостта на живота ми!
3.5 (70%) 2 votes

Принц Чарлз с емоционално изявление за Уилям

Принц Чарлз окончателно забрави принц Хари. Преди ден той сподели снимка с Уилям на която написа „Гордея се със сина си. Той е невероятен и аз съм много щастлив, че ме следва в начинание, което съм започнал преди повече от 40 години“.

Признанието на Чарлз е свързано с активните изяви на Уилям за опазване на околната среда. Принцът повече от 40 години проповядва здравословен живот, опазване на климата и борба с природните бедствия. И днес онези, които му се подиграваха преди около четвърт век, слушат с голямо внимание думите му. Особено когато се заговори за устойчиво земеделие, преработваща еко промишленост, пестене на енергия и други неща, пише „Сън“.

Уилям, който като по-млад не беше очарован от идеите на баща си, днес яростно го подкрепя. А близките отношения между двамата само радват още повече Чарлз. И той не крие гордостта от големия си син.

Отдаването на Уилям към каузите на баща му е похвална, но очевидно за принца е трудно да прости на по-малкия си син. Хари също има какво да сподели – създаде компания за близо милиард долара, при това само за година и дори по-малко. Той и Меган обявиха напускането на кралския двор през март, а шест месеца по-късно имат компания за милиарди. Но принц Чарлз не коментира това. Нито обсъжда финансовите занимания на по-малкия си син.

Принц Чарлз и принц Уилям сн. Инстаграм

Принц Чарлз и принц Уилям сн. Инстаграм

Действията на Чарлз обаче не са съвсем неочаквани. Принцът не е във възторг от действията на Хари и Меган, особено след напускането им от двореца. Тримата съвсем развалиха отношенията си след като Хари нападна баща си в серия от интервюта. Той твърдеше, че в кралския двор баща му вечно бил зает, а отделно се държал отчуждено с него и брат му. Освен това не помогнал на Меган да се адаптира в двореца. Затова напуснал и заминал с нея за Америка. Явно чувството на преданост не се отнася само до единия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар