Лурдес на Мадона: Майка ми е маниачка, която иска да управлява живота ми!

Гласувайте за статията

Лурдес на Мадона с шокиращи признания

Дъщерята на Мадона – Лурдес Леон проговори за отношенията си с певицата. И твърди, че майка й иска да контролира живота й.

Голямата дъщеря на поп иконата разговаря с актрисата Деби Мазур, дългогодишен довереник на Мадона. Разговорът за нейното възпитание беше публикуван в списание „Interview“ в четвъртък. И разкри доста неудобни факти от личния живот на звездата.

Оказва се, че двете не само не се разбират, но и често пъти са на път да си спретнат не един и два скандала. Стига се до там, че Лурдес упреква майка си, че не й предоставя никаква свобода.

„Майка ми е контролираща и безкрайно дисциплинирана като родител. За съжаление тя ме контролираше през целия ми живот“, казва 25-годишната Лурдес пред Деби Мазур в своето интервю. „Трябваше да съм напълно независим от нея, след като завърших гимназия.“ Но това така и не се е случило. Мадона продължавала да се меси в живота й, което просто я побърквало.

Настоящата моделка каза, че е придобила чувство за независимост след като е започнала да плаща за колеж и апартамент, навлизайки в детайлите на своето възпитание.

Тя твърди, че майка й е настоявала в кариерата си да се разграничи от модата. И я описва едва ли не като маниачка, по отношение на това, как да живее Лурдес.

„Майка ми е много упорита, когато иска да ме принуди да мисля за това, с което искам да бъда известна след като спра да работя използвайки външния си вид“, каза тя.

 

Лурдес и Мадона сн. Инстаграм

Лурдес и Мадона сн. Инстаграм

„Не искам хората да ме запомнят така. Това не е истинско. Но във финансово отношение моделирането е умно решение. „Наслаждавам се на кампаниите, които правя, така че не съм само модел, сама по себе си.“, споделя още Лурдес. Тя не е решила как ще продължи живота си, но е категорична за едно – Мадона няма да налага своето мнение за нейното бъдеще.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар